Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

graco symbio drive 1200 zl

Polecane posty

Gość gość

gdybyscie mialy okazje kupic zupelnie nowy ten wozek, byscie braly?

Gość gość
Prowadzilam raz synka kolezanki w tym wozku. Ma nie regulowana raczke, cos w nim trzeszczy, obijalam nogami o przednie kola i jest mega ciezki

Gość gość
W sensie o te duze kola nie te malutkie z przodu ;)

Gość gość
czyli max dla jak wysokiej osoby jest ten wozek?

Gość gość
powaznie? a co z ojcami? moj maz ma srednio 185 cm czyli wykonczy sie pchajac wozek? moze odezwie sie ktos, kto posiada go ?

Gość gość
Spokojnie jak mąż ma 185 to może prowadzić ten wóżek, rączka jest dość wysoko. Co do wagi to jakaś kompletna bzdura, to jeden z najlżejszych wózków głęboko spacerowych na rynku. Jest bardzo zwrotny, lekko się go prowadzi. Nie wiem też o co uderzać nogami, trzeba by było chyba chodzić okrakiem, bo ten wózek nie ma tej ramy między kołami, na której większość ma hamulec.

Gość gość
przepraszam, ale masz ten wozek? sluchaj, waga mi odpowiada, wszelkie wymiary rowniez.. tylko przestraszylam sie ta rączką. ze moj mąż bedzie musial sie schylac by pchac wozek...

Gość gość
Mój mąż ma 182 i wcale się schylać nie musi.

Gość gość
sluchaj, mam mozliwosc zakupu wozka zupelnie nowego w kartonie za 1.200 zł. juz jest zaklepany, ale wlasnie uswiadomilam sobie ze rączka sie nie wydłuza. moze nie powinnam o to prosic, ale czy na mojego maila jestes w stanie wyslac mi zdjecie meza z wozkiem? mozesz zamazac twarz.. cokolwiek.. tylko tak srednio zebym miala wizje jak ten wozek siega. niestety maz jest na wyjezdzie, wraca za ok. 2 tyg. a za tydzien ten wozek mialby przyjsc.

Gość gość
Niestety nie mam takiego zdjęcia. Najlepiej by było żebyś sama podeszła do sklepu i zobaczyła, w smykach są te wózki. Ja mam wrażenie, że ona nawet lekko za wysoka jest dla mnie. Z a1200 brałabym i nawet się nie zastanawiała.

Gość gość
ja prowadzilam wozek wlasnie w smykolandzie, męża niestety nie mam żeby sprawdzic na nim.. kurcze, nawet nie mam pomyslu kogo by wziąć ze wzrostem meza ze soba do sklepu. nie wiem juz czy czasem nie zrezygnuje z zakupu.

Gość gość
Tylko bierz pod uwagę, że gondola drive jest odrobinę mniejsza niż gondola Go

Gość gość
A jaki problem poprosić ojca, kolegę, brata, bądź nawet ekspedienta, bądź jakiegoś mężczyznę w sklepie?

Gość gość
rzecz taka, ze moj tata ma jakies 173 cm na moje oko. starosc nie radosc. w sklepie same kobiety- przysiegam. brat meza- ma jakies 170 cm mlody chlopak.. cholera, jak na zlosc..

Gość gość
jeszcze sie z tym przespie, ale raczej zrezyguje z wózka.

Gość gość
Ja bym brala prawie jak za darmo a raczka jest wysoko moj ka.185 i dobrze mu sie prowadzi

Gość gość
mowisz? kurcze, jak na zlosc moj maz jest na wyjezdzie i nie mam jak sprawdzic :(

Gość gość
zrezygnowalam z zakupu jesli ktos jest chetny- podam namiary

Gość gość
jak dla mnie za taką cenę wózek jak najbardziej do wzięcia.Samam mam symbio graco a mam 182 cm wzrostu i normalnie prowadzę maluszka więc nie bój sie

Gość gość
już zrezygnowałam, ale dzięki :) do listopada mam czas z zakupem, takze moze jeszcze jakas okazja sie trafi :) jakby nie bylo- graco symbio bardzo ladny wozeczek :) i zapewne nie zalowalabym decyzji. niestety maz woli sie wstrzymac, na szczescie mamy jeszcze czas, pozdrawiam! :)