Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Tu wpisują sie tylko osoby zadowolone ze swojej pracy dla których praca to pasja

Polecane posty

Mam na myśli osoby, którym praca sprawia przyjemność, które nie pracują z obowiązku :) takie, które znalazły albo wymarzoną pracę w swoim zawodzie, albo inną która okazała się taka super, że nie zamieniłybyście jej na inną np. wyżej opłacaną :) Jestem ciekawa ile was jest :)[cześć]

Gość gość
nie ma takich osób dla których praca to sens życia. Praca to przykry obowiązek. Zamykam temat!

Nie miałam na myśli, że sens życia :) bez przesady. Ale znam osoby, którym praca nie kojarzy się z obowiązkiem i nie rzuciliby jej w diabły po wygranej w lotto ;)

Gość Ze mnie się śmiać pewnie będzi
Ja pracuję w sklepie i dlatego aby był dodatkowy grosz ale tez i dlatego,że chciałam iść do pracy. Nie wiem,może to głupie bo praca na kasie to nie szczyt marzeń,ale lubię chodzić do tej pracy. Lubię mieć kontakt z klientami,nawet z tymi negatywnymi :) Na prawdę sprawia mi przyjemność wyjście do niej. Możecie wierzyć albo i nie,ale to prawda. To nie żadne tesco gdzie siedzisz i myslisz o powrocie do domu. To sklep mały,gdzie masz chwilę na pogawędki.

Gość gość
Ja jestem ksiegowa, sama praca jest interesujaca i mnie cieszy i lubie pracowac, ale warunki nie sa w 100% zadowalajace, ale jak tylko skoncze macierzynski to na pewno bede szukac czegos lepszego w tym zawodzie ;-)

Po wygranej w lotto wzięłabym urlop,a po urlopie wróciłabym ale na pół etatu a nie cały :D hihi. Bo na prawdę lubię wychodzić do tej pracy,.lubię koleżanki,lubię klientów. A pracuję w tym sklepie już 3 lata.

Gość gość
ja bardzo lubie swoja prace - jest ciekawa, mam duzo kontaktow z ludzmi i dosc dobrze platna :)

Gość gość
Moze to glupie,ale tez pracuje w sklepie-ksiegarni i kocham te prace :) Kultura,zapach ksiazek,fajni,ciekawi ludzie Zdarzaja sie gorsze dni,ale na ogol jest super

Gość gość
w pl nie ma takiej pracy może za granicą ale nie tu

Gość MirandaaSamantWalerina
Co ten temat ma wspólnego z forum nt ciąży wychowywania dzieci?!

Gość gość
a ja jestem kosmetologiem, pracuje w renomowanym salonie, zarabiam sporo, uwielbiam swoja prace i nie zamienilabym jej na inna

No to ja bym była ;) Ale z drugiej strony i praca sprawia mi przyjemność, stawia wyzwania, daje możliwość rozwoju i dobrze zarabiam :) Praca nie jest sensem życia ale skoro zajmuje nam całkiem spory kawał dnia to warto, żeby też dawała satysfakcję i przyjemność.

Ja już wiem, że będę pracować w biurze poselskim :) wszyscy znajomi się ze mnie śmieją że to nudy, ale miałam tam praktyki i strasznie mi się podobało...ciągle cos się dzieje, coś można organizować np. w terenie...po prostu to uwielbiam :D miałam dwa razy praktyki w takim biurze i było super...jeśli mnie nie zatrudnią jestem w stanie stworzyć własną partię i własne takie biuro :D

Gość gość
nie miesci mi się w głowie,aby po wygranej w lotto wrócić do pracy w sklepie chyba trzeba miec nierówno pod sufitem....Szczyt marzeń obsługiwać cholote i myc podłoge. Masakra. Jakie te kobiety są puste!

A w domu podłogi nie myjesz? Ja w domu większą powierzchnię myję niż w sklepie :P Hołota? Czasem się trafi,ale przeważnie są stali klienci z którymi można pogadać. A co innego miałabym robić? O uwielbiam też zwierzęta,to być może poświęciłabym czas charytatywnie w schronisku ewentualnie zamiast w sklepie :P

Albo bym otworzyła własny sklep. Przecież po wygranej w lotka byłoby mnie stać :D

Wbrew pozorom wygrana z totka bardzo często się rozpływa bardzo szybko ;) No chyba, że ktoś by wygrał kilkanaście milionów i potem nauczyłby się inwestować te pieniążki. Milion-dwa najczęściej jest przepieprzane dosyć szybko :P

Gość amazonkaaa
Ja jestem położną i kocham swoją pracę. To zawód, który daje dużo satysfakcji, spełnienia się, zadowolenia.

Gość gość
ale pracować w sklepie po wygranej? Obciach troche...

Bo bardzo często ludzie zamiast dbać o to, żeby na takiej wygranej w jakikolwiek sposób zarobić, dbają tylko o to, żeby się bawić :) A można by chociażby najprościej w świecie zainwestować w nieruchomości pod wynajem...zawsz to lepiej niż bezmyślnie wydać i jak już braknie kasy zawsze jest zysk z wynajmu :) zresztą tak samo ludzie, który dorobili się za granicą często wracają, budują wypasione domy...a po jakimś czasie muszą znowu wyjechać, albo na jakiś czas albo w ogóle sprzedają...i zaczynają jak dla mnie od zera. A gdyby pobudowali skromniejszy dom, a resztą zainwestowali mogliby korzystać z dóbr, których dorobili się swoją pracą... No, ale to moje dziwaczne poglądy :p

nie pomyślałam,pisałam już otworzyłabym własny sklep :P Też obciach? Dla mnie nie,bo lubię pracę w sklepie! Znam dziewczynę co odziedziczyła spadek po zmarłej bliskiej osobie a pracowała na cały etat to bardzo lubiła swoją pracę,teraz leży w domu bo jest w 7 miesiącu ciąży.

Gość gość
Nie wiem jak można lubic prace w sklepie, no ale sa na swiecie rżóne oszołomy

Uwierz mi,że przyjemniej jest jak Cie obsługuje kobieta która lubi swoją pracę niż taka która musi pracować a stoi ze złą mina i klnie pod nosem :) Ja lubię kontakt z ludźmi,lubię po prostu chodzić do swojej pracy. Dlatego po wygranej w lotka otworzyłabym swój sklep.

Gość gość
w sklepie to pracuje się z przymusu

Gość gość
pracuje w finansach, lubie swoja prace ale pasja bym jej nie nazwala. Jest dobrze oplacana, mam super szefa i kolegow ale po wygranej w lotto na pewno dalej bym nie pracowala - znalazlabym sobie ciekawsze zajecia niz gapienie sie w rzedy cyferek w Excelu.

Ze mnie się śmiać... olej gościa ;) Ważne, że Ty jesteś zadowolona i tylko to się liczy. Niektórzy po prostu nie potrafią zrozumieć, że ludzie są różni i różne rzeczy sprawiają im przyjemność. Ja np nienawidzę kontaktu z ludźmi i to jedyna wada mojej pracy, że czasem muszę. Na szczęście głównie mailowo.