Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci chca mnie tylko bzyknac

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale kazdy facet ktory mnie podrywa mi sie rowniez spodoba wymiemy sie numerami telefonow zaraz dostaje w smsie ze chcialby sie ze mna calowac, przytulac itp. jak dostajhe takie wiadomosci zaraz mnie cos trafia to nie jest temat na wiadomosc od facetow ktorych w ogole nie znam..;. nie jestem ladna wrecz powiem ze bardzo przecietna, nie wiem dlaczego tak sie dzieje chcialabym poznac kogos normalnego.. a wszystkich tych mezczyzn poznaje u mnie na stacji gdzie pracuje, nawet nie ubieram sie jakos specjalnie do pracy mam bluzke firmowa i zawsze spodnie.. dlazcego tak jest..

Gość Pan Janusz Desznik
oj córeczko przesadzasz ;-) ze mną też chce się wielu facetów bzykać, powiem że wręcz prowokuje ich do tego i wykorzystuje to na maksa. raz się żyje ;-) a anal jest fajny ;-) mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa😘

Wiesz niektóre kobiety mają coś szczególnego w sobie co przyciąga ich uwagę. Powiedzmy że ma coś takiego w oczach czy w spojrzeniu. Takie jak się to czasem mówi Kurwiki. Nie znaczy to że tak kobieta jest łatwą kobieta ale właśnie to coś sprawia że faceci tak myślą. Mało jest kobiet które potrafią dbać o swoją godność. Ty jak widać jesteś kobietą która dba o swoją godności. I tu duży plus dla ciebie.