Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilciam21

Jaka jest wasza teściowa

Polecane posty

Czy wasza teściowa tez lubi was obgadywać wtrącać się do waszego życia i ciągle szuka zaczepek żeby się kłucić z nią???A przede wszystkim czy też nienawidzi swojej synowej??

Gość gość
Mówisz i masz:) moja tesciowa przez dwadzieścia lat tylko jeden ,jedyny raz mnie wkórwiła.

Gość gość
moja teściowa jest kochana :)

Gość gość
Ja mam bardzo dobra tesciowa;) bardzo nam pomaga i nie wtraca się w nasze życie. Ogólnie bardzo mnie lubi nie mogę złego słowa o niej powiedziec

Gość gość
moja jest ch u jowa, najgorsza na swiecie, plotkara dobrze ze w hiszpani mieszka ufffffffffffff

Gość gość
Ja jeszcze nie mam teściowej,ale moja przyszła teściowa będzie świetna. Jest za mna bardzo. I zawsze trzyma moja strone :-) Natomiast poprzednia niedoszła teściowa była i jest chorą kobietą,która ze swoich synów zrobiła kaleki życiowe. Bardzo zniewiesciale,wiecznie tłumaczące sie mamusi która dalej wszystko gadała po rodzinie.

Gość gość
Moja ok typowa wloszka

Gość gość
ja mam 3 teściowa i jest zajefajna nie szkodliwa ,ale te 2 były gorsze od Binladena

Gość gość
a moja przyszła teściowa jest okropna. martwi się tylko o siebie i swój czubek nosa. zawsze musi być tak jak ona chce. jej całe zycie to wycieczki zagraniczne, ubrania i imprezy. takie ma właśnie prorytety. wszystko musi być tak jak ona sobie uduma. wszystkich rozstawia po kątach i jest nerwowa. idziemy na obiad do jej rodziny i chcemy z moim narzeczonym zbierać się do domu i słyszę: 'a wy dokąd? proszę siedzieć!" ma nas za jakieś dzieci.

Gość gość
jak najgorszA

Gość JohnyEx
Moi teściowie się mnie boją - szok ;D ... dziwne ale co mam zrobić ? nie bronić własnego zdania ? a że mam argumenty a oni nie to mogę wywalczyć jakąkolwiek bzdurę na swoją korzyść ;)

Gość gość
moja jest zupelnie spoko, mieszkamy w tym samym mieście ale widujemy sie rzadko, ona ma wlasne zycie i absolutnie sie do nas nie wtraca

A moja teściowa jest chora psychicznie i jest alkoholiczką. Też mnie się boii i to podobnież panicznie a ma powód.

Gość gość
Moja była dawniej nie do zniesienia, podobnie jak moja mama dla mojego meza. Obecnie boei szie troche "wyszkolily". Ale do idealu jest jednak dosc daleko, pomimo ze staramy sie obie dogadywac;)

Gość gość
Obie mialo byc*

Gość gość
Poszła teściowa do lasu i pogryzły ja żmije, wszystkie żmije pozdychały, a teściowa żyje:D

Gość gość
mialam tesciowa potwora,ale juz nie mam:)

Moja teściowa jest wspaniała.Nie kłóci się, nie obmawia mnie.Bardzo dużo nam w życiu pomaga.Gdy dzieci były małe opiekowała się nimi gdy byliśmy w pracy.Mieszkamy w blizniaczym domu,a mimo to nie naprzyksza się, przychodzi wówczas gdy jest zaproszona.Kobieta-Anioł.:D

Ja mam wspaniala tesciowa. Nie moge na nia powiedziec zlego slowa. Nie wtraca sie w nasze zycie, jest mila, pomocna i na luzie.