Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarby co sądzicie o kierunku studiów jakim jest politologia

Polecane posty

Gość gość

Czy to perspektywiczny kierunek i czy po tym jest dobrze płatna praca? Proszę o powarzne i rzeczowe odpowiedzi.

Gość Mroczna_Noxelia
Lubie rimming 👄

Gość gość
Noxelko ja tez lubie ;-) ale piszmy prosze w powyrzszym temacie

Gość gość
Studiuję politologię i powiem Ci szczerze, że drugi raz tego kierunku bym nie wybrała. To kierunek dla prawdziwych pasjonatów, dla ludzi, którzy bardzo interesują się polityką, historią, stosunkami międzynarodowymi. U nas dużo osób zrezygnowało, a jeszcze więcej zastanawia się czy tego nie zrobić. Ale jeżeli interesują Cię powyższe rzeczy to powinno Ci się podobać :)

Gość gość
Byłabyś zwyczajnie głupia gdybyś zrezygnowała z basenu. Masz prawo czuć się zmęczona, masz prawo do własnych przyjemności. To Twój mąż powinien zadbać o przygotowanie tej wizyty, skoro sam gości zaprosił. A jeżeli on tego nie zrobi to przyjmij gości w bałaganie, wspomnij coś o złym samopoczuciu (tak, że nawet nie masz siły pozamiatać) obowiązkowo przy mężu i oglądaj jego zażenowanie. Może wtedy coś do niego dotrze i zmobilizuje się do pomocy. Dziwi mnie też fakt, że ludzie na tym forum tak Cię ganią za nieposprzątany dom. Każdy ma prawo do gorszego dnia, a jeżeli mają w domu np. zwierzaki to po jednym dniu mieszkanie potrafi wyglądać jak po huraganie! Także autorko na basen marsz!

Gość Nażyłkowany Kindybał
basen na politologii??? wtf???

Gość Grzesław niezelogowany
a ja dziś założyłem na siebie czarne koronkowe stringi, kabaretki i obcisłe spodnie :classic_cool:

Gość Grzesław niezelogowany
a to nie tu... przepraszam