Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with us until you are dead

zła kobieta pomóżcie ludzie

Polecane posty

A jeśli chodzi o Kabaret Starszych Panów, to masz rację, równocześnie jej nie mając :-).

Gość Irene Adler
Faktycznie jestem na nie dzisiaj ? :O A trzeba mi fotela przy kominku, kubka gorącego mleka, koca i świętego spokoju :D Masz może na zbyciu ? ;) Jak mam i nie mam ? Nie znasz mnie. Ja zawsze mam, tylko Ty stosujesz wyparcie widocznie :D

Mam wszystko, czego Ci trzeba. Serio. Miejsce przy kominku, mleko, koc i święty spokój. Nie stosuję wyparcia, właśnie rzecz polega na tym, że chciałbym wyprzeć to i owo :-)

Gość Irene Adler
Masz wszystko, czego mi trzeba ? Jak miło :) Takie mówisz, masz można by rzec. Za chwilę przestanę się dziwić ludziom, którym zacierają się granice między rzeczywistością realną a wirtualną ;)

Gość Irene Adler
A mówiąc już całkiem serio. Nie polecam wyparcia. To bardzo zwodniczy mechanizm obronny. Wyparte pozornie emocje, czy myśli niestety nadal funkcjonują w podświadomości i prędzej czy później dadzą o sobie znać. Znając życie, prędzej. :)

O, mnie się zdecydowanie nie zaciera żadna różnica. Akurat przypadkiem się zdarzyło, że mam to co Ci trzeba, tak samo jak kilka milionów obywateli naszego kraju :-). Najważniejsze jest bowiem nie to, co napisałem, ale to, czego nie napisałem :-). Czyli radzisz, żeby nie wypierać... co w takim razie mam z tym zrobić? Ubić kijem od szczotki? Otruć arszenikiem? Sprzedać jakiemuś biedakowi za zbyt wysoką cenę?

Gość helen zasss
Dzień dobry :) Ira, Ty @ 😴 Kłapouszku :)

Gość Irene Adler
Nick i właśnie o tym mówię. Akurat przypadkiem, realnie mało prawdopodobne :) Jak nie napisałem ? Nick po pierwsze, to jest czasoumilacz zdaje się, więc nie każ mi myśleć nieee. Nie po to wchodzę na to forum żeby jeszcze główkować :O :D I daj sobie spokój z tą szczotką tudzież arszenikiem. Zbyt skomplikowane i nie zawsze przynosi oczekiwane rezultaty. Jedyna skuteczna metoda to podwinąć rękawy, przeanalizować, wymienić i następnie poddać syntezie :D Proste, skuteczne prawie za free ;)

Heleno, czy Twoje powitania mogą być równie czułe, co pożegnania?

Gość helen zasss
Ojej... czy to znaczy, że dzisiejsze powitanie nie jest czułe? :O To co, jeszcze raz mam wejść?

Gość Irene Adler
Heleno muszę się z Tobą zgodzić ech .. Ale postaraj się mnie zrozumieć, to nie moja wina, to geny. I ja za stara już jestem na jakieś drastyczne zmiany osobowościowe :) No chyba, że mówisz o tym, że mi język przy samej :D upierniczysz, to już nie wiem :D

Nie, nie róbmy juz zamieszania. Ale jutro pamiętaj.

Gość helen zasss
Liczę na jakieś wskazówki :) Ira, to ja lokum na zimę szukam, żeby Ci dupa nie marzła, a Ty tak? 😴 Nie wiem, czy jedno buzi wystarczy, żeby mnie przebłagać 😴

Umiesz liczyć, laska? Licz na siebie!!! ;-)

Gość helen zasss
Ja bym Ci stosownie odpowiedziała, ale Irena tu jest. W obecności damy nie będę się wyrażać. No i wymyśliłam sobie, że będę dla Ciebie miła, toteż przemilczę :O

Gość Irene Adler
Helenko, ale przecież staram się. :) Wiesz, że u mnie podstawowy problem to czas. :) Zegar tyka :( Nick a skąd Ty wiesz jak wygląda Helena hę ? ;)

Ach, zatem dziś będziesz dla mnie miła? Przecudnie! :-D

Nie wiem jak wyglada Helena i nawet sobie nie próbuję wyobrazić. Strzelałem w ciemno :-D.

Gość helen zasss
Ira, przecież wiesz, że ja Cię kocham i tylko czasem tak sobie popyskuję, żeby nie wyszło, że zupełną masz nade mną władzę ;) A Ty, Heniu... o co Ci chodzi, dziecinko? :) Odważysz się napisać mi to wprost? :)

Droczę się z Tobą, jak zawsze :-D.

Gość helen zasss
A po co? :)

Po co? Żeby Ci zrobić przyjemność :-). A dlaczego? Bo lubię! :-D

Gość helen zasss
Zatem lubisz sprawiać przyjemność... hmmm... interesujące :classic_cool: Jak sądzisz, potrafilibyśmy porozmawiać tak "normalnie", bez złośliwości, droczenia, ironii itd.? :)

Gość Irene Adler
Nick możesz puścić moją uwagę mimo uszu, ale przesadzasz z tą czułością w stosunku do Heleny. Zauważyłam, że stroszysz się okropnie kiedy tylko się pojawia. Skoro mówi, że będzie miła to będzie. Helena jest najbardziej słowną osobą jaką znam :)

Gość Irene Adler
ooo tak. Właśnie słowa "normalnie" szukałam ;)

Heleno - może... gdybyśmy byli bardzo pijani...:-D Ireno - dużo osób znasz??? ;-)

Helena tak długo i przekonywująco pisała, że jest zła, że w końcu w to uwierzyłem i kiedy tylko się pojawia, ja zakładam zbroję, hełm i przyłbicę na głowę i dopiero wtedy piszę.

Gość helen zasss
No cóż... powielasz pewien schemat. Twierdzisz, że podczas rozmowy ze mną nie trzymasz się za jaja, podczas gdy tak naprawdę już Ci od tego bieleją knykcie :) Spodziewasz się tylko ciosu, nie? ;) Wiem, że trudno Ci teraz w to uwierzyć, ale ja naprawdę potrafię być miła. Ba! Nawet ... ale może nie będę Cię szokować :D A w pracy nie piję :classic_cool:

Heleno, pobudka!!! To ironia była. A nawet sarkazm.