Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with us until you are dead

zła kobieta pomóżcie ludzie

Polecane posty

Gość Irene Adler
Nie lubię słowa: skazany, czy skazani. Ja tu za karę nie jestem :D Helena mogłaby wrócić. Mrau nie lepszy. Ktoś mógłby zajrzeć i coś napisać. :( Pod koncert życzeń Pearl Jam http://youtu.be/qQXP6TDtW0w

Gość Irene Adler
A Ty oczywiście rozumiesz, że tak jak powiedziałam, to nie dotyczy tego tematu, czy Ciebie i nie mogę na ten temat rozmawiać na publicznym forum. Też mi jej brakuje tutaj.

Oczywiście, doskonale rozumiem, mala causa silenda est ;-) I właśnie dlatego zaskoczyło mnie Twoje stwierdzenie, że "Helena mogłaby wrócić". Bo przez chwilę potraktowałem to jako Twój wyrzut do Heleny, że może wrócić, ale tego nie robi. Przy czym zdając sobie sprawę z tego, co napisałem w pierwszym zdaniu, nie oczekuję odpowiedzi na pytanie, czy może, czt też nie może. Mam tylko nadzieję, że tam gdzie jest, czuje się dobrze. Amen.

Gość Irene Adler
Nick widzę, że Ty nie widzisz :(

Czego nie widzę, Ireno?

Gość Irene Adler
Różnicy między życiem realnym, a wirtualnym. Tutaj nie musisz komuś patrzeć w oczy, żeby mu życzyć wzajemnie, miłego dnia Miło by było wejść na temat i zobaczyć kiedyś: dzięki, wzajemnie :D

Gość Irene Adler
I nie dziękuję. Wczoraj po „The Real Thing” musiałam oddać sześć serii po dwadzieścia strzałów, żeby się otrząsnąć . Na szczęście celnie ;) Zaraz kończę „Angel Dust” i chyba wystarczy na ten tydzień, bo każą mi tarczę odkupić :D

Mea culpa, mea maxima culpa. Shame on me!!! Nawzajem, Ireno!!! :-). Nawzajem za wszystkie życzenia miłych chwil, które mi złożyłaś. I niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi!!! Zgadza się, Faith No More wciąga jak woźny ćwiartkę!

Gość Irene Adler
Przyjęte. :) I nawzajem oczywiście. Całej gromadki nie z zołzą ;) Co dzisiaj ? Ratuj bo mi się palce omsknęły na Pearl Jam :D http://youtu.be/dAPXRN556Ok

Gość Irene Adler
Ok. Żartuję. Tego się nie da porównać. Niesamowity głos po prostu. :)

Geniusz (na miarę naszych czasów). Albymu nagrane dla wyswórni Tzadik to, powiedzmy, awangarda ciężkostrawna, ale Mr. Bungle, Tomahawk i część albumów Fantomasa (głównie Directors Cut) to dobrze przyswajalna rewelacja. Tylko solówek Jima Martina żal :-(. http://www.youtube.com/watch?v=tz0FjiS5xaU

O rany, jakie paskudne literówki popełniam dziś. :-(. Chyba czas na odpoczynek po ciężkim tygodniu pracy.

Niestety muszę na dziś zakończyć mój pobyt w tym wątku. Ale dobrej muzyki masz do słuchania wystarczająco na cały dzień i połowę weekendu :-). Miłego dnia, miłego weekendu, Ireno. Jeśli możesz, pozdrów Helenę. Do poniedziałku. Pa.

Gość Irene Adler
Ano mam i na pewno nie zmarnuję. Dzięki Nick. :) Miłego dnia, udanego weekendu. :) :)

Gość DubSTeeeeeeep
leczyć sie nie bedziesz? twoaja strata

Gość Irene Adler
Dlaczego tragedia ? Czym bylibyśmy bez pracy ? Tragedią jest aktywność w tym temacie. Zastanawia mnie, dlaczego nikt nie ma chęci tutaj zajrzeć. http://youtu.be/bC5HQJjDEuI Helena prosiła, żeby Cię od pozdrowić :) Dzień dobry :)

Gość Irene Adler
haha:) trafiłam z pytaniem, jak zwykle w niewczasie, ktoś jednak jest :) :)

Gość mroczne mrrrau
hejka henio , hejka irenko. Zaskakujące jak zwykły dzień może okazać sie niezwykłym. Dla nas będzie to degustacja muzyczna dla innych niech będzie szczęśliwym dniem. Zostawie coś co może nie jest w waszym stylu ale pasuje do mnie :) http://www.youtube.com/watch?v=3W2_vb-tDUk

Gość Irene Adler
Cześć Mrau. Miło Cię widzieć :) Jak poniedziałek ? Nowy tydzień, nowe możliwości. :) Nie ma czegoś takiego jak w "waszym stylu" w moim przypadku. Jestem tak eklektyczna, że bardziej się już nie da :D

Gość mroczne mrrrau
dzieki irenko naprawde dobrze. Ostatnio musiałem przetasowac to i owo ale jest naprawde dobrze :)

Gość Irene Adler
Cieszę się :) A gołębie kiedy karmiłeś ostatnio hm ? Złożę na Ciebie donos. To jest znęcanie się nad zwierzętami ;) :D

Cześć wszystkim. Kim bylibyśmy bez pracy? Ludźmi z mnóstwem wolnego czasu, ludźmi mniej obciążonym ryzykiem zawału mięśnia sercowego, ludźmi spędzającymi więcej czasu z rodziną, ludźmi...szczęśliwszymi? ;-). No i ludźmi bez pieniędzy, al podobno pieniądze szczęścia nie dają :-D. Dzięki Heleno za pozdrowienia! Mrau, jak to ZZ TOP nie w "naszym stylu"? Dobry blues jest zawsze w dobrym stylu :-). http://www.youtube.com/watch?v=vCz5Sxo2Vnk

Czuje się tu trochę jak pijane dziecko we mgle. Wszyscy (poza mną) znają pozostałych (poza mną). Gdyby jeszcze z innych wątków, to pół biedy, ale ja odnoszę wrażenie, że to znajomości wykraczają poza to forum. To jakiś spisek? :-D

Gość mroczne mrrrau
ok sprawdze jak tam ptaszyny na osiedlu. Czy nie są głodne. Obiecuję poprawę:)