Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwoliliscie swojej zonie uprawiac seks z kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jako ze juz troche lat jestesmy razem, tak sie zastanawiam czy jej nie zaproponowac zeby sie zabawila z jakas dziewczyna (jest troche bi, moja zonka). A mi, jako ze to nie bylby facet - nie przeszkadzalo by to ani troche, wrecz przeciwnie. Ktos juz tak probowal moze?

Gość gość
Pewnie z chęcią byś nawet na nie popatrzył .....gorzej jeśli po tym wszystkim jednak stwierdzi że woli kobiety...

Gość gość
Mam nadzieję,że jeśli tego zapragnę jeszcze bardziej-pozwoli.liczę na to.

Gość gość
.redtube.com/495160 marzy mi sie taki oral z penetracja jaki widac na filmie 5.15 nie wiem jak wiecej wyszukac, moze ktos obcykal- wpisujac tagi licking and f**king nie idzie

Gość gość
No wlasnie ciekawy temat... Moj maz twierdzi, ze jesli zrobie to z kobieta to rowniez zdrada. Mbie to bawi... Jak to jest panowie z waszymi poglami? Kiedys chcialam sie przekonac i zartowalysmy z kolezanks zalecajac sie do siebie...calowalysmy sie, ale maz sie wsciekl;/

Gość gość
Moj chcialby sie pewnie przylaczyc :-p

Gość gość
No wlasnie - przylaczyc bym sie chcial - ale nie zrobilbym tego, bo to by oznaczalo ze nastepnym razem w moim lozku z zona wyladuje jakis koles..... Takze dziekuje, ale nie, postoje :)

Gość gość
Ale moglbys patrzec tylko z fotela w rogu sypialni?

Gość JackXL
Czemu nie, ale pod warunkiem że wiedział bym o tym i jeżeli nie mógłbym patrzeć to musiał bym być wtedy w dom razem z nimi. Pozdrowienie JackXL