Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLKI W ANGLII MALOLATY I DWUDZIESTOLATKI

Polecane posty

Gość gość

sa jakies zadufane w sobie , wielkie damy, co to nie one i oczywiscie wszystkiego zazdroszcza,faceta,figury,urody,pieniedzy itd.. spojrzeniem potrafia zabic , masakra..

Gość 20to latka
Młode dziewczyny są zazwyczaj piękne z natury, więc nie musza być zazdrosne o starsze koleżanki. No chyba że mają straszne kompleksy. Ja niczego nikomu nie zazdroszcze ( chyba ze jest to zdrowa dawka zazdrości ktora zachęca mnie do działania :) ). Kobiety zazdrosnice powinny dac na wstrzymanie. Te po 30tce zwlaszcza, bo wśród nich można zauważyć szczególną frustrację.

Gość 30tka a
ja tam nie jestem zazdrosna :) czasami mam problem z kupnem alkoholu bo zadaja dowodu to chyba moge byc z siebie dumna :)

Gość anullek95
bo kobieta, jest jak mleko dobre tylko gdy świeże, na skisłe nie ma chętnych. no chyba że ktoś jest amatorem takich smaków :)

Gość 0 Terenia 0
Na skisłego chłopa też nie ma za wielu chętnych dziewcząt :classic_cool:

Gość gość
Dumnym to z siebie można być jak sie coś osiągnie. Tylko pustaki i zakompleksieni są dumni z młodego wygladu. :)

Gość gość
To tez pustaki i lale wyjechaly haha :)

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Tylko pustaki i zakompleksieni są dumni z młodego wygladu." Zakompleksieni to chyba nie bardzo zachwycają się swoim wyglądem, a już na pewno nie są z niego dumni, buhahaha, co za matoł :D🖐️

Gość gość
a młode to piszą jakby sie miały nigdy nie zestarzec ;]

Gość miamora
Wygladem swoim beda sie zachwycac puste laski ktore nie maja nic innego do zaoferowania. Jak ktos ma tylko takie atuty to nei ma co sie dziwic ze sie puszy jak paw. Madra dziewczyna chocby byla piekna nie bedzie stawiala urody na pierwszym miejscu. Niestety tych ladnych z natury kobiet tez malo, teraz te malolaty to wszystkie wygladaja identycznie, zero indywidualnosci, do tego nawala tapety na twarz, ktora ich postarza o jakies 5 lat. Do tego nie potrafia sie nawet poprawnie wyslowic, ich zainteresowania to glupie reality show i jakies celebryty.

Gość gość
lepsza słodka idiotka niż uczony paszczur :)

Gość pawie oczko00
dla takiego goscia pokroju polski robolek uk pewnie tak

Gość gość
Każdy normalny zdrowy facet wybierze ładną a głupią niż mądrą a uczoną. O polityce, historii, czy filozofii to można sobie ze znajomymi podyskutować, nie potrzeba do tego stałej partnerki. Głupota w łóżku nie przeszkadza, a brzydota już tak.

Gość gość
Eh jakie wy macie traumatyczne doświadczenia z malolatami. Ciekawe czy "za waszych czasów" młodzież była piękna, bez dziwnych ubrań/wlosow/makijażu. Oczywiście wszyscy byli rozsądni, oczytani i inteligentni. Z wami w roli głównej. Tylko dlaczego totalna głupota panuje tu na kafe? :D I to wsrod starych kobiet, z dziecmi, wśród tych które tak narzekaja na te młode. Oczywiście to nie zazdrość :p

Gość peirnikowa haleczka
"Każdy normalny zdrowy facet wybierze ładną a głupią niż mądrą a uczoną. O polityce, historii, czy filozofii to można sobie ze znajomymi podyskutować, nie potrzeba do tego stałej partnerki. Głupota w łóżku nie przeszkadza, a brzydota już tak." tak samo jak kazda ladna i madra laska wybierze faceta z grubym portfelem o wygladzie aktora hollywoodzkiego wiec brzydale i golod*pcy mozecie sobie jedynie na recznym pojechac...

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Każdy normalny zdrowy facet wybierze ładną a głupią niż mądrą a uczoną." Bez kasy i odpowiedniej aparycji to ten 'normalny, zdrowy facet' będzie sobie mógł co najwyżej z**********a pod fotografie ładnej 😴

Gość 0 Terenia 0
*zw.alić konia Oj cenzura 😴

Gość 0 Terenia 0
'Sankju' Wrzosku :classic_cool:

Gość peirnikowa haleczka
dodam ze polskie ogry nie maja szans wiec kazda mloda i piekna kobieta wybierze bogatego i przystojnego obywatela Europy tudziez Ameryki ktory jej zapewni zycie na wysokim poziomie bo piekno potrzebuja odpowiedniej otoczki

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] peirnikowa haleczka wybierze bogatego i przystojnego obywatela Europy tudziez Ameryki" Dodałabym jeszcze Australię :classic_cool:

Bez przesady, są fajni polscy faceci. Tylko się nie przyznają do bycia Polakami. :P

Gość gość
To niech ci fajni na poziomie sie zaczna przyznawac a nie pozwalaja zeby jakies chamy poniewieraly kobietami

Gość gość
Chamy poniewierają chamkami i tyle w temacie. Ciągnie swój do swego, patologia trzyma się razem.

Gość gość
jak galgan jeden z drugim nie szanuje kobiety, nie liczy sie z jej zdaniem, pije, bije, wyzywa itp.. to ona ma byc dla niego mila ??? chyba jakies zarty

Gość gość
no tak - czemu kobieta ma byc mila dla faceta skoro on ja zle traktuje ??

Gość Polski Robolek z UK
Ja nie mam żadnych kompleksów. I tak na razie żenić się nie mam zamiaru, baby używam tylko do seksu, najpierw je bajeruję, a potem sprzedaję kopa w tyłek. W UK jest to o wiele prostsze i o wiele większy wybór, murzynki, ciapatki, Rosjanki, Bułgarki - raj dla każdego kawalera. A ożenię się jak znajdę taką, co będzie sprzątać, gotować, dbać o mnie - sfeminizowane i tzw. "wyzwolone" (darmowe dzi.wki) nie mają szans na związek z takim super-facetem jak ja. Cenię się bardzo wysoko :)

Gość Polski Robolek z UK
Tak więc Polki, musicie się naprawdę postarać, żeby usidlić takiego faceta jak ja. Z byle kim nie mam zamiaru się wiązać. Sfeminizowane dajki mogą nawet do mnie nie podchodzić, no chyba, że na jeden numerek, a potem do widzenia - i oczywiście nie wszystkie, tylko te ładne i młodsze ode mnie o co najmniej 5 lat.

Gość Polski Robolek z UK
Moja żonka musi być porządna, skromna, pracowita, nie może się bać prac domowych, musi umieć gotować, no i najlepiej żeby był dziewicą. Na dziewictwo mogę przymknąć oko pod warunkiem, że nie będzie mieć pipki o przebiegu tysiące penisów - ciasna i mało zużyta cipka to podstawa.

Gość gość
A spieprzaj robolu niedouczony hahahaha fajfusie, sam z*********j w ro !bocie i w domu