Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciu12222

Jak namówic żone na oral

Polecane posty

Gość szatynkaa
W każdym bądź razie dzięki. Może mój facet mi pomoże jakoś, mam nadzieję:O

Gość gość
Łatwiej jest kiedy facet (albo Ty) nie odciągacie skórki na penisie (wydaje się on wtedy mniejszy i jest łatwiej). Kiedy się napletek ściągnie do samego dołu penis jest "trudniejszy" do chwycenia ustami w całości. A co do nauczenia się lodów, to kwestia próbowania. Najpierw jest niezdarnie a później coraz coraz lepiej. Ja np. nabieram jeszcze zimnej wody w usta i wtedy w usta wkładam penisa. Wachluję językiem i wzburzam wodę w ustach. Podobno świetne uczucie.

Gość szatynkaa
O dzięki. Bardzo chętnie wypróbuję:)

Gość Ja to uwielbiam
Czuję się jak zboczeniec, pisząc takie rzeczy :D ja jeszcze lubię brać do ust jądra, a penisa objąć dłonią i poruszać nią albo góra dół, albo na boki jak przy odkręcaniu nakrętki. Facet może leżeć lub okrakiem przełożyć nogi nad Twoją głową. Ech, ale nie wiem czy to nie wyższa szkoła jazdy. Pozdrawiam

Gość szatynkaa
Ależ nie masz prawa tak się czuć :P po pierwsze jesteśmy na odpowiednim forum do tego stworzone, a po drugie pomagasz dziewicy w potrzebie. ;)

Gość Ja to uwielbiam
To jeszcze jedna fajna rzecz: wsuwasz penisa między piersi. Mogą być w staniku lub bez. Kiedy są w staniki jest ciaśniej penisowi i wygodniej Tobie bo masz wolne dłonie. No i facet sobie śmiga w górę i dół penisem między Twoimi piersiami a Ty (o ile nie ściskasz piersi) pomagasz mu lub dodatkowo smerasz i uciskasz delikatnie jądra :) Główka penisa podsuwa się wówczas pod same Twoje usta i za każdym razem kiedy się podsuwa dajesz buziaka w główkę.

Gość zastrzeŻONA
życie erotyczne bez seksu oralnego. Tygodnia bym nie przetrwała. Jak ludzie zyją bez tego?!

Gość Ja to uwielbiam
A widzisz. Ja jestem dziwakiem. Uwielbiam być stroną dającą. Nie cierpię brać. Nie mogę się przełamać. Może jeszcze kiedyś...

Gość zastrzeŻONA
No ja tez uwielbiam seks oralny, nie rozumiem osób, które nie robią i nie lubią tego.

Gość szatynkaa
Ja uwielbiam, fajne! Podoba mi się to. :p jeszcze raz wielkie dzięki, dobranoc. ;)

Gość szatynkaa
"to" zjadłam z Twojego nicku, sorki ;) paa

Gość Ja to uwielbiam
Ciał :)

Gość gość
żona sąsiada zawsze chętna, idź do tamtej, swoją zostaw i niech robi kluski w kuchni :)