Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciu12222

Jak namówic żone na oral

Polecane posty

Gość Ja to uwielbiam
Mogę podrzucić kilka zabaw: 1. nurek: naciągam skórkę na główkę i robię z penisa peryskop 2. pacjent: z zaskoczenia wieczorem przed tv ściągam spodnie od piżamy męża i krzyczę: tracimy pacjenta, szybko sztuczne oddychanie. Robię kilka ucisków jednym palcem a potem jeszcze takiego mięciocha do ust. I pacjent wraca do świta żywych. 3. śpiwok (był taki filmik w necie pod tym tytułem, penis śpiewał) więc znów naciągam skórkę i tak nią ruszam jakby penis śpiewał :)

Gość gość
ja jestem zoną ale innego męża ha ha

Gość Gosciu12222
takiej żony ze świeczką szukac :)

Gość Ja to uwielbiam
Ale się rozleniwił przez to skubaniec jeden ;)

Gość takatamtaka
Gościu 12222 pilnuj swojej :)

Gość Ja to uwielbiam
Podejrzewam, że żony nie namówisz. Jak nie chce to nie ma bata. Chyba, że jest tu ktoś kto ma inne doświadczenia, np. ma dziewczynę lub żonę która to polubiła?

Gość Gosciu12222
no cóż life...........:(

Gość Gosciu12222
nie wspomne juz o połyku.......:(

Gość Ja to uwielbiam
Na oralu świat się nie kończy, ale aż mi smutno, że kogoś mogą omijać takie fajne rzeczy.

Gość Gosciu12222
To jest bardzo przykre jesli ktos ma do czynienia z tym na co dzien to dla niego chleb powszedni a jesli ktos niedoswiadczył tego w ogóle no jest straszne.....ale szukac tego dalej.......gdzie indziej......

Gość gość
a mnie maz nie musi namawiac na lodzika. robie mu z ochota kiedy mamy na to ochote. najczesciej z polykiem. super sprawa. od niedawna cwicze glebokie gardlo to wogole go podnieca. :-)

Gość Gosciu12222
Sprawiasz mi ze slina mi tylko cieknie na samą mysl o tym co piszesz,jests cudowną żoną i kochanką zapewne....:)

Gość Ja to uwielbiam
O gościu u góry, przypomniałeś mi kolejna zabawę. Nazywa się: a teraz całego :) heheh Kiedy gdzieś tylko usłyszymy to słowo to skojarzenie momentalna. Np. mówię: nie zjem całego hamburgera. Mąż wtedy mruczy: całego i wiadomo o co chodzi. I z biegiem czasu rzeczywiście tak nauczyłam się układać język, by zmieścić "całego". :)

Gość gość
Jeśli zrobie loda z polykiem mezowi to nawet jak odejdzie to nikt nie wezmie mnie za k****, a jesli komus innego to beda mysleli, ze jestem k***a o reputacje trzeba dbac

Gość gościowa
no ja dopiero sie ucze. czasami wychodzi gleboko a czasami sie smiesznie zakrztusze. ale trening czyni mistrzem:-):-). teraz maz w delegacji a tak mi sie chce zrobic mu lodzika hmmmm possac po same jajeczka.

Gość Gosciu12222
gosciowa moze ja wpadne do Ciebie? ;)

Gość Gosciu12222
głębokie gardło cos pieknego nie wspomne juz o stymulacji kakowego oczka mmmmm ......:)

Gość gościowa
hahaha raczej nue. lodziki tylko mezowi robie. na nim sie zaczynalam uczyc.

Gość gościowa
Gosciu... ez lubisz symulacje oczka hm moj maz tez to lubi. ale o to musi jeszcze sie prosic.

Gość gość
ale z ciebie gosciu napalony iiota Normalnie mi sie niedobrze robi przez ciebie Co za prymitywny jebko....jeb...ca Jak rzeczywiscie masz zone to jej zycze zeby ci tego pindola odgryzla jak juz to zrobi!!!

Gość gość
uwielbiam piescic swojego faceta ale z połykiem bym sie porzygała , tego nie przeskocze bllle

Gość Ja to uwielbiam
Spokojnie :) zobacz, z jednej strony narzeka na barak orala, ale w sumie do szczęścia, jak widać, wystarczą koledze wpisy na kafe :)

Gość Ja to uwielbiam
Są rzeczy nie do przeskoczenia. I u facetów również. Mój mąż nie lubi z połykiem. Zawsze daje mi znać, że za chwilę i mówi: uważaj. Dwa razy połknęłam. Nic przyjemnego, ale do przeżycia. Trzeba mieć jednak coś na "popitkę".

Gość Gosciu12222
pamietajcie dziewczyny ze męskie nasienie odmładza i dodaje urody,przełuza życie :)

Gość gość
moze i odmładza ale gardła odmladzać nie potrzebuje zato na twarz zapobiegawczo czemu nie :)

Gość gość
jesli moge dodac tutaj panowie pare slow to chcialabym powiedziec ze mam faceta ktorego bardzo kocham i co zabawne rozdziewiczylam go w oralu ...spodobalo mu sie bardzo .oby dwoje uwielbiamy sex ...i jesli moge cos podpowiedziec partnerka musi byc wyluzowana a na sile nic nie zrobisz ....pozdrawiam i wspołczuje mezczyzna ktore maja kobiety z bolacymi glowami :))))

Gość Ja to uwielbiam
obydwoje i mężczyznom, sorry gościu, takie ortograficzne zboczenie. Orgazm najlepszy na ból głowy. Rozszerzają się naczynia krwionośne i ból jak ręką odjął. :) A zresztą kobieta, która na własne życzenie odmawia sobie przyjemności jest dziwna, ale to tylko moja opinia.

Gość szatynkaa
Koleżanko powyżej. A jakie rady byś miała dla dziewicy, która chce nauczyć się robienia lodów i głębokiego gardła. Bardzo mnie to kręci.

Gość Ja to uwielbiam
Hm, ciężko z radami. Mnie pewnego razu po prostu wyszło. Zdziwienie pozytywne po obu stronach. I od tego czasu zawsze wychodzi. Bardzo cofam tył języka. Inaczej nie umiem opisać :)

Gość Ja to uwielbiam
Pragnę dodać, że żadna ze mnie ekspertka. Od wielu lat ćwiczę na jednym i tym samym egzemplarzu :)