Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonabólem

okres podczas seksu i ból

Polecane posty

Gość zaniepokojonabólem

witam. uprawiałam seks kilka godzin po dostaniu miesiączki, a więc w pierwszym dniu cyklu. miesiączka przeszła normalnie, trwała 3 dni, a 4 dnia już tylko bardzo leciutkie plamienie. przed samą miesiączką zaobserwowałam śluz niepłodny (wielka biała gruda mlecznego śluzu), a po kliku godzinach dostałam okres, więc nie sądzę, by było to krwawienie śródcykliczne. jednak dzisiaj jest dzień po okresie, a ja czuję dziwny, ale nie silny, ból nad prawą pachwiną i boli mnie prawa noga. co to może oznaczać? wspomnę, że partner był we mnie, ale najprawdopodobniej nie przebił błony dziewiczej (robiłam dzisiaj obserwację). czy ból może być wywołany stresem? czy to coś innego? wiem, że to strasznie głupie, ale człowiek nerwowy będzie panikował zawsze. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ.

Gość gość
i co zaobserwowałaś? a ból może być wywołany np. tym, że naciągnęłaś sobie ściegną czy mięsień

Gość gość
*ścięgno

Gość gość
Było to bzykanie rytualne bez efektu.

Gość zaniepokojonabólem
błona jest, ppnieważ nie mam bezpośredniego wejścia do pochwy, a jedynie mala dziurka. poza tym boli gdy dotkne. moze za bardzo wsluchuje sie w swoj organizm...

Gość gość
"błona jest, ppnieważ nie mam bezpośredniego wejścia do pochwy, a jedynie mala dziurka"- a czego się spodziewałaś po przebiciu błony???? krateru???????

Gość zaniepokojonabólem
nie, krateru się nie spodziewałam, ale na pewno po przebiciu błony mogłabym włożyć palce do pochwy, a po prostu się NIE DA. poza tym muszę się nieźle nasilić, żeby znaleźć tę małą dziurkę.

Gość gość
Moze ona faktycznie ma blon,bo w ta mala dziurke r****no ja maluskim peniskiem :D

Gość gość
Był to sztrzelec wyborowy z małym karabinem i trafił w dziurkę.Poszukaj sobie mężczyznę z armatą i cię przebije

Gość zaniepokojonabólem
liczę na jakieś konstruktywne odpowiedzi ;)

Gość gość
Nadziej się na kij od szczotki .Efekt pewny