Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

anonimowa ankieta jaki seks najczęściej uprawiacie w małżeństwach

Polecane posty

piszcie jako gość, chyba , ze nie wstydzicie się pisać z nicku 1 ile lat małżeństwa/związku 2 jak często 3 w jakiej najczęściej pozycji; czy urozmaicony 4 czy jesteście zadowoleni z seksu 5 czy zdradziliście 6 jak urozmaicacie to- w jakim miejscu to robicie, czy sie przebieracie, czy kupujecie jakieś żele itp. itd.

Gość gość
ja uprawialam sex nawet z kucykiem u mojej cioci i bylo wspaniale

Gość gość
ze starszym panem ktory mnie lizal

Gość gość
z kilkoma mezczyznami ale bylo ciezko i bardzo bolala mnie pupa

Gość aron
W małżeństwie to obowiązkowo seks rodzinny.

pomogę CI : Użytkownik: heloiza999 ( ilość tematów: 378, ilość postów: 4658 ) Tlen.pl: heloiza999@o2.pl :classic_cool:🖐️

Gość gość
1 ile lat małżeństwa/związku- 5 2 jak często -raz w tyg/na dwa 3 w jakiej najczęściej pozycji; czy urozmaicony-urozmaicony 4 czy jesteście zadowoleni z seksu-z samego seksu tak 5 czy zdradziliście-tak 6 jak urozmaicacie to- w jakim miejscu to robicie, czy sie przebieracie, czy kupujecie jakieś żele itp. itd.-zele,przebieranie,sypialnia rzadziej inne kąty

Gość gość
to ten pedofil zaklada tematy??????? dzieki Juken

Użytkownik: Juken ( ilość tematów: 9, ilość postów: 8681 ) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: kawał s********a który przegrał życie, malkontent, dyżurny cham i podszywasz ...chudy, brzydki, głupi, zły... miło mi was poznać:) jak wam sie cosik nie podoba to możecie s********ć!!! Łokej :)???!!! aktualizacja = od 2010 żonaty :D 🖐️

heloiza999 - nie dziwota że na ogólnym mają cię za kretyna :O 🖐️

Gość gość
juken myśli,że odkrył coś czego inni nie widzą,jak ktoś jest zalogowany to może pisać jako gość jeśli i tak wiadomo kto to pisze

Gość gość
częstotliwości

ty wiesz co myślę? łał to masz talent :) :classic_cool: sprawdź w wyszykiwarce o czym pisze próbujący się nie udolnie ukryć gość, a potem zabieraj głos , won 🖐️ )))

Gość gość
juken rozmawiaj normalnie z ludźmi:O a co pisze?

Gość gość
chodzi mi,żebyś złośliwości zostawił dla Ducha reszcie odpuść:P I co z tą helojzą czy jak jej tam to jakiś świr czy co?

nie, tylko tak jestem odbierana, bo nikomu nie chce się mnie słuchać, ale mam to gdzieś, temat jest o czymś innym, dobry jest. nie odrzuca się pomysłu tylko dlatego, że się nie lubi pomysłodawcy

Gość gość
to taki okularnik siedzi calymi dniami na necie

Gość gość
masz rację,że nie odrzuca się w końcu głupek też potrafi coś wymyślić:P Dlaczego dziwnie Cię odbierają? Szerzysz jakieś herezje czy masz po prostu własne zdanie?

nie jestem głuipia, mam swoje zdanie, nie szerzę herezji, ale każdy interpretuje to po swojemu, juz nic nie poradzę na to. nie obrażam nikogo od tak, nie uprzedzam też się z byle powodu, a tu ludzie z abyle co ironicznie określają Cię jako "panienkę z internetu" lub gorzej, bo własnie nie mogą pogodzić się, że ktoś ma swoje myśli

Gość gość
to ja rozumiem,ale wiesz,że tu dziwni ludzie się trafiają,z różnymi problemami,po przejściach,często zagubieni i wkurzeni na świat. Ja podziwiam ludzi którzy mimo uporu i niedogodności,oszczerstw i chamstwa potrafią trzymać się swojego zdania i nie dadzą sobie przepowiedzieć;)

Gość gość
tzn,że masz silny charakter i,że można się czegoś od Ciebie nauczyć,dowiedzieć i być może ciekawie porozmawiać

no to ja dokładnie taka właśnie jestem- trochę sie w życiu napatrzyłam, nasłuchałam, o swiecie, o ludziach i małżeństwach, o rodzicach moich jestem jaka jestem, trochę mnie to nauczyło, jestem trochę zagubiona, łatwo wpadam w szał, jestem pesymistką,a le wyciągam wnioski. ale widzę, ze ankieta nikogo nie zainteersowanła, aja myślałam, że to bardzo ciekawe będzie

Gość gość
Ja mysle, ze heloiza jest taka porabana przez to, ze jej ojciec ja molesrowal seksualnie...

Gość gość
aaa czyli jesteś jak większość tutaj a nie silny charakter. Może lamentujesz za bardzo albo się użalasz?