Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta o wzroście poniżej 168 cm to nie kobieta a dziewczynka nie oszukujmy się

Polecane posty

Gość gość
,,Ale widze taka zaleznosc ,ze ci wysocy wybrali na partenrki drobne, nizsze dziewczyny." Widzisz to co chcesz widzieć. Ja widzę coś innego.,, XXX Masz prawo do swojego zdania . Ja pisze prawde , nie sciemniam ,nie chce niczego udowadniac ,nie chce sie klocic . pisze jak jest . Osobiscie znam 6 par gdzie dziewczyny sa nizsze i drobne , a faceci wysocy . Wszystkie pary sa w zwiazkach malzenskich . Nie musisz mi wierzyc i miej swoje zdanie , bo kazdy ma do tego prawo . Pisze jak jest w moim otoczeniu . I nie zalezy mi na tym zeby ktos mi wierzyl czy nie .

Gość gość
gosc /2013-09-13 12:21:03 / - ale wysokiej pojechalas ,ze az przestala pisac na swoim temacie .

Gość Poz

Niskie rodzą karakany płci męskiej tragedia. Nigdy takiej

Gość Mężczyzna, 196 cm
Dnia 13.09.2013 o 14:07, Gość gość napisał:

"Niższa dziewczyna w szpilkach jeszcze jakoś wygląda, a taka wysoka, która jeszcze ubierze szpilki to już masakra ..." Niska dziewczyna w szpilkach wygląda komicznie. Takie serdelki wystające ze szpilek, a szpilki prawie tak długie jak nogi.

Oj, to ty chyba niskich dziewczyn w życiu nie widziałeś.... Serio? Wysokość szpilek porównujesz do długości nóg?😂😂😂😂 To może poruszasz się wokół dzieci z przedszkoli lub edukacji wczesnoszkolnej... No prawdopodobnie