Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta o wzroście poniżej 168 cm to nie kobieta a dziewczynka nie oszukujmy się

Polecane posty

w takim razie jestem bardzo ponętną dziewczynką. :) gość - myślę, że wspomnienia z "klasy" nie bardzo nadają się na argument. ;)

Gość gość
tylko ze na wysokiej kobiecie nie widac jak przytyje pare kg a na niskiej widac kazdy. A poza tym gruba kobieta wyglada zle obojetnie czy jako wysoki babochlop czy niski paczek do kulania:D

Gość gość
Ale w drugą stronę nie można przesadzać. Bardzo wysokie też są nieatrakcyjne, ale spójrzcie na taką Monicę Belucci. Ma koło 170. Jest babochłopem? Nie. Wy niskie kobiety jesteście zawistne i zazdrościcie wyższym koleżankom. Taka jest prawda.

to że ludzie śmieją się z różnicy wzrostu wynika tylko z ich ograniczenia. No ja rozumiem, że w szkole się śmieją, bo to dzieciaki, ale w życiu dorosłym, to juz przesada :D

Gość gość
kontrast czy nie to niskie zawsze podobaja sie bardzo wysokim facetom i odwrotnie nizszym facetom podobaja sie te wysokie dziecwzyny.

Gość gość
Jestem facetem wzrost 189 i podobają mi się wysokie dziewczyny. Faktycznie panie wymyślają teorie, które im pasują do sytuacji :D

Gość gość
tak czytam ten temat i widze jak wyzsze ulewaja zolc :-D I po co ? Po co wyzywac te nizsze od karakanow czy serdelkowych nog ? Po co ? Bo wysoki przystojniak wybral twoja nizsza kolezanke ? Bo nie mozesz wysokiego chlopaka znalezc . Skoro te wysokie sa takie pewne swojej wartosci to po co tu sie wypowiadaja i wyzywaja te nizsze ?

Gość gość
czyli faktem jest ze najlepiej nie odbiegac od normy...nie wiem, jakies +/- 170cm?

Gość gość
niskim chlopaka podobaja sie niskie dziewczyny. pocieszacie sie na takim forum zyrafy.

Gość gość
Problem polega na tym, że kafeterianki mogłyby w końcu przestać skupiać się na idealnych wymiarach swoich i partnera i zrobić coś ze swoimi mózgami, które są jak widać doszczętnie wyprane przez media, skoro człowieka mierzą w centymetrach.

Gość gość
chachacha --wysokie chodza z gracja taaaaaaaa jasneeeee ! Czlapia jak chlopy pochylajac sie i garbiac , a krok niczym nie podobny do filigranowej sarenki .

Gość gość
jestescie zalosni, wyklocacie sie jak dzieciaki :o

Są piękne, postawne wysokie kobiety, są babochłopy. Są drobne, niskie dziewczyny i są takie co mają "serdelki" zamiast nóg. Z kogoś znowu kompleksy wyłażą.

Gość gość
"Po co wyzywac te nizsze od karakanow czy serdelkowych nog ?" To ja napisałem, a jestem facetem. I nie wyzywam. Tak mi się to po prostu kojarzy.

Gość nimfadorma
ja mam 178 cm.. plus taki ze w plaski butach wygladam o niebo lepiej od niskich dziewczyn, minus taki ze miewam problemy z załozeniem butow na obcasie :) niskie moga sie podwyzszyc wysoka nic nie poradzi gdybym mogla wybierac to mialabym jakies 170 cm wlasnie

nie ma norm. Są różne gusta, jest zapotrzebowanie na te niższe i wyższe, a poza tym, miłość jest przewrotna i chociaż ktoś sie zapiera, że podobają mu się wyższe to zakocha się w niższej i co wtedy? Cała teoria ideału się sypie, bo nie we wzroście się zakochujemy.

Gość gość
jezeli masz 189 to pewnie ze podobaja ci sie wysokie nawet 185 ale pomysl jakbys mial 170 a twoja dziewczyna 189

Gość gość
"tak czytam ten temat i widze jak wyzsze ulewaja zolc smiech.gif I po co ? Po co wyzywac te nizsze od karakanow czy serdelkowych nog ? Po co ? Bo wysoki przystojniak wybral twoja nizsza kolezanke ? Bo nie mozesz wysokiego chlopaka znalezc . Skoro te wysokie sa takie pewne swojej wartosci to po co tu sie wypowiadaja i wyzywaja te nizsze ?" Po temacie widać, że to chyba te niskie najbardziej ubolewają i mają kompleksy :D

Ja nie rozumiem po co dopatrywać się plusów/minusów wzrostu porównując do innych. Super, że mając prawie 180cm dobrze wyglądasz w płaskich butach. Tylko wiesz co? Ja też, a jestem dużo niższa. Nie możesz być po prostu zadowolona z tego jak wyglądasz, bez porównywania?

Gość gość
"jezeli masz 189 to pewnie ze podobaja ci sie wysokie nawet 185 ale pomysl jakbys mial 170 a twoja dziewczyna 189" 189 u kobiety. Widzę, że karlice muszą się już skrajnościami pocieszać. Wiadomo, że wyższa lepsza i koniec. Tych małych nikt nie zauważa.

Gość gość
nie mam komlepksu ze mam wzrost 164 a moj chlopak 184 tylko deneruje mnie taki temat. taka wysoka krowa nie zalozy obcasow jezeli chlopak jest w jej wzroscie

Gość gość
wsrod moich znajomych jest kilka par gdzie dziewczyny sa niskie , a faceci wysocy . Nikt ich nie wyzywa od pedofilow i fajnie wygladaja Kobiety sa drobne i filigranowe, nie grube , nie maja serdelkow. Ale widze taka zaleznosc ,ze ci wysocy wybrali na partenrki drobne, nizsze dziewczyny.

Gość gość
wsrod moich znajomych jest kilka par gdzie dziewczyny sa niskie , a faceci wysocy . Nikt ich nie wyzywa od pedofilow i fajnie wygladaja Kobiety sa drobne i filigranowe, nie grube , nie maja serdelkow. Ale widze taka zaleznosc ,ze ci wysocy wybrali na partenrki drobne, nizsze dziewczyny.

Gość gość
"Ale widze taka zaleznosc ,ze ci wysocy wybrali na partenrki drobne, nizsze dziewczyny." Widzisz to co chcesz widzieć. Ja widzę coś innego.

Gość nimfadorma
no wlasnie nie moge :) tak juz jest ze moj wzrost spedza mi sen z powiek. Mam na tym punkcie kompleks niestety

Gość gość
189 u kobiety. Widzę, że karlice muszą się już skrajnościami pocieszać. Wiadomo, że wyższa lepsza i koniec. Tych małych nikt nie zauważa. zal mi ciebie pocieszaj sie na tym forum ze nikt cie nie chce z takim wzrostem

a ja nie widzę żadnej zależności i nie dorabiam teorii - każdy ma inny gust. To, że ja jestem od partnera niższa o ponad 30cm nie znaczy, że innemu, równie wysokiemu facetowi, też bym się podobała. O co właściwie jest ta sprzeczka?

Gość gość
oni sie tylko pocieszaja na tym forum. sa wysokie szczuple i plaskie nikt ich nie chce nawet