Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile minimum powinien zarabiać facet w wieku 25 lat

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Tylko szczerze.

Gość gość
7 tys zl

Gość gość
A na poważnie?

Gość gość
na powaznie to 6 ;) Ile koteczku zarabiasz:)?

Gość gość
mój mwa 23 i zarabia 2 tys w malutkiej miejscowości. Nie jestem materialistką wiem, że jakby chciał to by wyjechal za granice i zarabiał by dużo więcej ale on chce być przy mnie. Ja studiuje dobry kierunek i pracuje czasem tylko dorywczo. Wiem, że jak skoncze studia i znajde prace w zawodzie to będę zarabiać więcej od niego, ale kocham go i nie ma to żadnego znaczenia.

Gość gość
A na poważnie? Czy wy nie możecie normalnie odpowiedzieć na pytanie?

Gość gość
bo durne, durne pytanie! co znaczy "powinien" powinien tyle zeby sie utrzymac! a najlepiej odlozyc!

Gość gość
A co do zarobków to zależy w jakiej miejscowości, Jak duże miasto to myślę, że za 1500 ciężko się utrzymać ale jak mała mieścinka to już da się w miarę przeżyć :P Jakby facet w średnim mieście zarabiał 3000 to byłoby ok.

Gość gość
A ile zarabiasz?

Gość gość
nie umówiła bym się z facetem, który zarabia poniżej 6 tysięcy

Gość gość
Ja pier...le ale wy jestescie materialistki !! mlody chlopaczek bez doswiadczenia ma zarabiac 3 tysiaki ? a inna nawet sie nie umowi z takim co ponizej 6 zarabia, leczcie sie durne baby, zyjemy w pl nie zapominajcie o tym, szczera prawda ze wy tylko na kase lecicie :/

Gość gość
założę się, że "ta" co pisała o 6 tysiącach, to facet robiący babkom zły PR :) żebyście mieli złe zdanie o kobietach. . Myślę, że ogólnie na faceta 2 tyś. to nie jest źle jak na te ciężkie czasy. A młody chłopak jak ma 1500 to już sporo jak na jego wiek i małe doświadczenie :)

Gość gość
W tych czasach zepsucia, to najważniejsze jest nie tyle ile zarabia, ale to na co wydaje i czy umie oszczędzać. . Bo jeśli żyje "aby dziś" i wydaje na imprezy, popijawy i coraz to nowe gadżety żeby zaszpanować, albo nieuczciwie kombinuje na boku... to raczej nie powinien się wiązać, bo może się to źle skończyć dla nich obojga.

Gość gość
Jeżeli mieszka z rodzicami, to 1.5-2 tys. powinno mu wystarczyć na swoje potrzeby i na dziewczynę :) Jeżeli mieszka sam, to już tak 3-3,5 tys, a jak chce już rodzinę zakładać, to 4-5 tys. musi mieć. Piszę oczywiście wg. swoich realiów- średniej wielkości miasto, bo np. w Warszawie czy Wrocławiu to musi zarabiać więcej, jeśli chce jakoś żyć:)

Gość gość
powinien zarabiac tyle zeby starczylo mu na swoje utrzymanie.

Gość ssaa
dziwne pytanie... Jeśli ma pracę na pełen etat, powinien zarabiać minimum 1600 zł brutto (płaca minimalna:). Reszta to subiektywna ocena, według potrzeby.

Gość gość
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] Pendzior To na dziewczynę trzeba mieć pieniądze? xxxx Kobieta niczego tobie nie da, w niczym nie pomoże. One oczekują, że będziesz je utrzymywał i mimo, że możecie oboje pracować, mimo, że oboje pracujecie to i tak pensja faceta ma być dla wszystkich a pensja kobiety tylko na jej potrzeby. Kobiety to egoistki nawet własnemu dziecku chleba nie kupią byleby miały na wyjście do klubu czy na fitness.