Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERATE NOT HOUSE WIFES

Zdesperowana

Polecane posty

Gość gość
"wykształcone, inteligentne, interesujące, zabawne i fajne, piękne, zadbane i modne, ambitne" xxx odpowiedz na pytanie, jeśli potrafisz: po co takim facet???????????????????

Gość Kinky Marley
Żeby miały na kogo narzekać i dzięki temu ich wpadki wydają sie jakby mniej ważne :D O jej nie znasz mnie i nie lubisz i jedyne co wiesz na mój temat to kilka postów w których nic nie napisałem o sobie, hmmmmmmm :P ciekawe jakiej płci jesteś :D

Gość Zdesperowana po przejściach
Nie wiem dlaczego moja wypowiedź została uznana za spam...może dlatego, że porusza wątek tak często eksploatowany....Po co takim facet? Może po to żeby móc z nim budować wspólne imperium:) może po to żeby życie było piękniejsze, żeby mieć dodatkowy powód, żeby robić to co się robi, żeby móc się dzielić tym co dobre w nas, co sobie wypracowałyśmy, żeby móc realizować swoje fantazje z kimś bliskim:) by razem podróżować, by odkrywać, że dobra relacja może być czymś co uzupełnia nas jako jednostki..żeby założyc rodzinę, zbudować wspólny dom, przekazać coś dobrego dzieciom - małym ludzikom :D ehhh To tak w dłuższej perspektywie...a teraz: żeby mieć sex, zajęte wieczory i weekendy czymś innym niż ślęczenie przed kompem i książkami.

Gość DESPERATE NOT HOUSEWIVES
Po co takim facet? Może po to żeby móc z nim budować wspólne imperium:) może po to żeby życie było piękniejsze, żeby mieć dodatkowy powód, żeby robić to co się robi, żeby móc się dzielić tym co dobre w nas, co sobie wypracowałyśmy, żeby móc realizować swoje fantazje z kimś bliskim:) by razem podróżować, by odkrywać, że dobra relacja może być czymś co uzupełnia nas jako jednostki..żeby założyc rodzinę, zbudować wspólny dom, przekazać coś dobrego dzieciom - małym ludzikom :D ehhh To tak w dłuższej perspektywie...a teraz: żeby mieć sex, zajęte wieczory i weekendy czymś innym niż ślęczenie przed kompem i książkami.

Gość DESPERATE NOT HOUSEWIVES
Po co takim facet? Może po to żeby móc z nim budować wspólne imperium:) może po to żeby życie było piękniejsze, żeby mieć dodatkowy powód, żeby robić to co się robi, żeby móc się dzielić tym co dobre w nas, co sobie wypracowałyśmy, żeby móc realizować swoje fantazje z kimś bliskim:) by razem podróżować, by odkrywać, że dobra relacja może być czymś co uzupełnia nas jako jednostki..żeby założyc rodzinę, zbudować wspólny dom, przekazać coś dobrego dzieciom - małym ludzikom :D ehhh To tak w dłuższej perspektywie...a teraz: żeby mieć sex, zajęte wieczory i weekendy czymś innym niż ślęczenie przed kompem i książkami.

Gość DESPERATE NOT HOUSEWIFES

Po co takim facet? Może po to żeby móc z nim budować wspólne imperium:) może po to żeby życie było piękniejsze, żeby mieć dodatkowy powód, żeby robić to co się robi, żeby móc się dzielić tym co dobre w nas, co sobie wypracowałyśmy, żeby móc realizować swoje fantazje z kimś bliskim:) by razem podróżować, by odkrywać, że dobra relacja może być czymś co uzupełnia nas jako jednostki..żeby założyć rodzinę, zbudować wspólny dom, przekazać coś dobrego dzieciom - małym ludzikom :D To tak w dłuższej perspektywie...a teraz: żeby mieć sex, zajęte wieczory i weekendy czymś innym niż ślęczenie przed kompem i książkami..zajętą głowę czymś innym, żeby po prostu chciało się więcej, żeby żyć pełniej, żeby złapać ten sens... Nie wysyła mi, why?:))

Kurcze, sorki, ale coś mi się przywiesiło :P i ciągle wyskakiwało, że to spam:)))