Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123321

Czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość ania123321

Witam . Ostatni @ mialam 28 sierpnia ok 8 sierpnia uprawialam stosunek przerywany , zrobilam juz 3 testy wszystkie wyszly negatywne lecz ostatni zostawilam w i chcialam go wyrzucic po 24 h i zobaczylam biala kreske w polu T cale pole ogolnie zrobilo sie szare w polu C byla normalna kreska w polu T byla biala poprostu nie rozowa nie jakas inna a biala . @ spoznia mi sie 16 dni .

Gość gość
skoro nie stosujesz żadnego zabezpieczenia to owszem, możesz być w ciązy

Gość gość
Po takim czasie wyszłaby już ciąża na teście. Zapisz się do gina bo masz widać jakieś problemy hormonalne.

Gość ania123321
ja rozumiem ryzyko , aczkolwiek nie wiem nawat czy mozna to nazwac stosunkiem , kilka machniec i to byl stosunek po drugim wytrysku czyli slyszalam ze sa podobo te plemniki mniej aktywne .

Gość gość
test ogląda się po 5 minutach, potem wyrzuca :) ponadto biała kreska nigdy ciąży nie oznaczała chyba? Tak czy inaczej po 5 minutach wywala się test do kosza, bo cokolwiek pokaże się później jest błędem

Gość gość
kobieto ale stosunek był, poza tym w cewce moczowej były plemniki po poprzednich stosunkach, więc nie pisz bzdur, że są mniej aktywne

Gość ania123321
mam nadzieje ze nie bede w ciazy :( . dodam ze nie mam zadnych obiawow powiekszonych piersi wymiotow itp czasem boli mnie brzuch a @ dalej nie ma :( myslicie ze to ze stresu ?

Gość gość
akurat czas nie ma kompletnie nic do rzeczy. Czy było kilka machnięć czy jedno.. A w ogóle jak można pozwalać na stosunek nawet najkrótszy, jeśli nie był wymyty po ostatnim wejściu?????? Widzę, ze lubisz rosyjską ruletkę. Cóż, twoje życie, twoj problem

Gość ania123321
Nie 1 stosunek byl w prezerwatywie , potem za kilka minut bylo powtorzenie.

Gość gość
co ile ty masz ten okres normalnie, skoro ostatni miałaś 28 sierpnia, dziś jest 14 września, a ty mówisz, że spóźnia sie juz 16 dni????? Jakim cudem???

Gość gość
ale kolejny stosunek był bez zabezpieczenia

Gość ania123321
nie jestem taka glupia .. chlopak poszedl umyl sie dokladnie widze ze byles / las materacem nie wiedzac szczegolow mowisz .

Gość ania123321
sorki juz z tego stresu sie pomylilam , mialam napisac ze 28 sierpnia powinnam dostac :(

Gość gość
umył się, ale umył penisa z zewnątrz, bo cewki moczowej nie mył

Gość gość
No umyć umył, ale jeśli się nie wysikał to w cewce mogły zostać jeszcze plemniki z pierwszego wytrysku. Ale o czym my tu mówimy skoro test po ponad miesiącu nie wykrył ciąży??

Gość gość
zalezy kiedy te testy były robione

Gość gość
Widać masz problemy hormonalne. Idź do ginekologa zamiast roztrząsać testy oglądane po 24 godz.:)

Gość ania123321
no wlasnie na zadnym nie bylo rozowej kreski ... tylko na tym ostatnim ta biala . nic mnie nie boli i wgl jak wyzej pisalam . moge byc choc troche spokojna ? dodam ze wykonywalam test z porannego moczu

Gość ania123321
test 1 byl robiony w dniu spodziewanego @ nastepny za 3 dni a ten ostatni w wczoraj rano dzisiaj poszlam go wyrzucic a tam ta kreska .

Gość gość
Nie ma ciąży. Ale do gina idź bo takie spóźnienie trzeba skonsultować.

Gość ania123321
Ok. Dziekuje wszystkim bardzo za pomoc :* podniesliscie mnie na duchu :)

Gość Flavia234
biała kreska to nie ciąza tylko prześwit.

Gość ania123321
no to super .. ja wiem ze te testy sie wyrzuca ale nie wiem czemu zawsze je trzymam bo moja mama miala niedawno tak ze po 3 h wyskoczyla rozowa kreska i byla w ciazy -.-

Gość gość
A mama też robiła test po miesiącu od stosunku?

Gość ania123321
no zrobila go jak spoznil sie jej @ kilka dni

Gość ania123321
nie pamietam dokladnie , aczkolwiek wiem ze wlasnie po kilku godzinach wyskoczyla kreska ledwo widoczna rozowa , u siebie widzialam tylko normalna biala kreske jak ta na polu C .

Gość ania123321
oczywiscie chodzi o grubosc byla taka gruba jak ta na C ale ani troche rozowa biala krecha poprostu .

Gość gość
U ciebie moim zdaniem nie ma opcji -bo żadna kreska się nie pojawiła a tylko jak na mój gust uwidoczniło się miejsce na ewentualną kreskę ciążową. Nie ma ciąży. U mamy była różowa kreska, bo widać poziom hcg był jeszcze dość niski, a u ciebie nie ma ciąży bo po ponad miesiącu od stosunku test wykazałby ciążę. Ale skoro nadal nie wierzysz idź na beta hcg z krwi.

Gość ania123321
zawsze @ mialam reularnie aczkolwiek kilka razy wlasnie jak sie stresowalam spoznial mi sie okolo 10 dni max teraz gorzej sie denerwuje z dnia na dzien bo to juz 16 dni minelo i nadal nic .

Gość gość
Czasem następuje odstępstwo od reguły. Organizm to nie szwajcarski zegarek. A czemu nie idziesz do gina?