Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muszę się komuś wygadać

Polecane posty

Gość gość

bo już sama nie wiem co robić. A każda koleżanka raczej utwierdza mnie w przekonaniu że ja robię coś źle. Mój facet to samo....

Gość gość
no to napisz

Gość gość
jestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną być.

Gość gość
koleżanki mówią że przesadzam a jedna nawet żebym się cieszyła że ciągle ode mnie czegoś nie chce. I rozumiem że z czasem te motylki i namiętność opada ale zastanawiam się czemu on nie może zrobić mi przyjemności. Jest bliskość bo całujemy się i przytulamy bardziej chyba niż niektóre małolaty ale tego czegoś powoli nie ma. On mówi że też wymyślam bo nic się nie zmieniło

Gość gość
jestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną być