Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena1111

chcę schudnąć pomóżcie

Polecane posty

Gość milena1111

Witajcie. Czy biegając 5 razy w tygodniu po 30 minut i jeżdżenia na rowerze treningowym 7 dni w tygodniu po 1 godzinie można schudnąć. Jeśli tak to ile i w jakim czasie? proszę o szczere odpowiedzi.Pozdrawiam.

Gość antkaa
Oczywiście, że można, ale wg mnie trzeba mieć naprawdę niezłe zacięcie, żeby robić aż tyle. Słyszałaś o treningach Ewy Chodakowskiej? Efekty są ogromne, jeśli do tego dodasz bieganie to naprawdę szybko zrzucisz kilogramy. Wiem co mówię ;)

Trudno powiedzieć ile bo każdy człowiek inaczej spala wagę. Dobrze było by abyś chodziła regularnie do Sauny. W saunie spala się najwięcej nadmiernych kalorii i co istotne hartuje organizm.

Gość gość
jarek spadaj z ta sauna w saunie jedyne co mozna stracic to wode, a nie spalic tluszcz

Gość prawictwo pospolite125
od biegania na pewno schudniesz , od roweru treningowego zdecydowanie nie stracisz ani jednego kilograma .

jeszcze 10 lat temu jezdziłem na rowerze srednio 60 km dziennie . nie stracilem ani jednego kg ..

Gość antkaa
gościu, to prawda. A 'wytapianie' z organizmu wody to też nie dobry pomysł, bo wtedy mogą zacząć się różnego rodzaju opuchnięcia/obrzęki. Trzeba pić, pić i pić! Najlepiej wodę, szczególnie przy wzmożonym wysiłku fizycznym :) (btw przy odchudzaniu picie wody też 'zapełnia' żołądek, co pozwala mniej jeść :) )

Gościu jeśli nie znasz zasad działania Sauny to sam spadaj. Zamiast pisać tu głupot lepiej poczytaj sobie jakie ma właściwości Sauna.

odchudzanie sie na rowerze to głupota zatem .. Najlepiej dieta ewentualnie codziennie marsz 6 km .. szybkim krokiem 6 km przejsc - zajmie cie to około godziny czasu

Właśnie woda niegazowana najlepiej oczyszcza organizm. A chodząc do sauny regularnie pijemy dużo wody minimum szklankę na godzinę.

po miesiącu takiego marszu stracisz od 5 kg do nawet 10 kg .

ale to musi byc szybki krok , nie spacer.

Nie koniecznie głupota schudnięcie na rowerze. Jednym rower pomaga innym nie. To zależy od organizmu.

co to znaczy jednym pomaga a innym nie ? ja robiłem 60 km w 2 godziny na kolarce a ona chce zrzucic w ciagu pol godziny jakies kilogramy ? Nie ma szans

domowa bieżnia może być skuteczna przy odchudzaniu , ale nie rower.

Gość gracia87
Zachęcam Cię do skorzystania z możliwości spożywania znacznie mniejszych ilości jedzenia oraz sprawdzenia możliwości jakie oferują weight-loss.pl tabletki. Ja osobiście jestem bardzo z nich zadowolona, ponieważ dzięki nim naprawdę mogłam zrzucić nawet kilka ładnych kilogramów. Zachęcam Was do tego również i nie przejmujcie się skótaki ubocznymi, ponieważ one takowych nie powodują.

Gość MagdaSącz
Codzienne ćwiczenia, zmiana przyzwyczajeń co do jedzenia i jakiś suplement, uważaj tylko przy podjęciu decyzji odnoście suplementu, bo ja przykładowo skusiłam się na CGA800 i była porażka