Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia 2013

ciaza czy okres POMOCY

Polecane posty

Gość olunia 2013

witajcie,mam pytanie które nie daje mi spokoju:( ostatni okres mialam 14 sierpnia,nastepnie 23 i 24 kochalam sie z meżem bez zabezpieczenia z zakońćzeniem we mnie(ale niby wtedy dni plodnych nie mialam)nastomiast mialam je od ok 28-1 wrzesnia i w tych dniach kochalismy sie 29,30 i 31 z czego najprawdopodniej owulacje mialam wlasnie tego 31 (bol brzucha,sluz,hustawka nastrojow)w dniu dzisiajszym powinnam dostac okres..ale nadal go nie mam..od owulacji czesto mi sie odbija,doslownie po wszystkim co zjem,mam strasznie wzdety brzuch,tak jakbym przytula z 5 kg, jest mi ciagle zimno...mam lodowate rece:(mdli mnie i czesto bywa mi niedobrze:(co do piersi nie zauwazylam nic niepokojacego...sa calkowicie normalne...nie bola mnie,nie swendza..od wczoraj mam dziwne uczucie ze "juz dostalam okresu"ale go nie ma...troszke mnie brzuch pobolewa,ale bardzo malo, czy jest szansa ze moge byc w ciazy?? zaznacze ze stosunek zawsze byl z zakonczeniem we mnie,nigdy nie bralam tabletek anty i jestesmy zdrowi..

Gość gość
dostaniesz okres lada moment,nie panikuj mysle ze to zblizajacy sie okres..to nie ciaza

Gość elenasss987654
a ja obstawiam bobasa no i oczywiscie GRATULUJE

Gość olunia2013
jest tutaj ktos???? nikt nie odpowie...ejjj dziewczyny:(

Gość gość
po pierwsze: wzdęcia i odbijanie, to nie są objawy ciąży, po drugie: miesiączka nie zawsze przychodzi punktualnie jak w zegarku, a dzień się jeszcze nie skończył, więc wszystko przed tobą, po trzecie: dlaczego nie zrobisz testu skoro masz jakiekolwiek podejrzenia, że możesz być w ciąży? a po czwarte: co masz na myśli pisząć, że jesteście zdrowi?

Gość gość
Jestem w 25 tyg ciąży i uswiadqmiam ci ze objawy ciąży nie występują tak szybko i to wszystkie naraz. Zrob test to się do wiesz a nie na kafe piszesz ktoś ma ci online odpowiedzieć???? Raczej w ciazy nie jestes

Gość gość
Co to znaczy "jesteśmy zdrowi". My z mężem też byliśmu "zdrowi"... Ja miesiączki miałam jak w zegarku, piękne owulacje, nigdy nie brałam pigułek; mąż super nasienie a w ciążę zaszłam w ok 50 cyklu starań. Za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży. ..też miałam różne - to psychika.