Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek134732

straciłem radosc życia

Polecane posty

Gość darek134732
to musi byc kilka czynników które sie nakładają. pewnie jestem tez słaby psychicznie. powtórzę sie znow, mam dwie kochane przyjaciółki którym wciąż opowiadam jak to jest źle i wszystko co mnie boli wiedzą. materialnie jest dobrze. nie mam zadnych poważnych kłopotów.

Gość gość
hmm powiem cos banalnego. Zakochaj sie:)

Gość darek134732
nie żałuję, ze napisalem tutaj. gość99 Twoje rady biore pod uwagę. juz jest mały postęp, bo po kilku miesiącach wziąłem w ręce swoją gitarę. i prawą ręką pisze do Was a lewą układam palce na gryfie w myśl akordów :-)

Gość gość99
"darek134732 do koleżanki za granicą- Twoja depresja to wynik samotności. chcesz kogoś pokochać to proste, brakuje Ci tego. do gość99 dziękuję usmiech.gif za wyciągniętą dłoń i zainteresowanie usmiech.gif". Przepraszam, z powodu tego, że trafiłam na ten wątek tak późno, nie czytałam wszystkiego i nie do końca wiem, jak wygląda sytuacja Gościa. Tak, samotność czy rozczarowanie też mogą być przyczynami tej choroby, ale moją uwagę zwróciło to, że Gość przebywa za granicą, a niemożność dostosowania się do panujących w innym kraju warunków (inne zwyczaje, brak rodziny i przyjaciół, nowe otoczenie, nowa praca, różne problemy) też wtedy zdarza się bardzo często.

Gość gość99
Cieszę się, jak to lubisz, to graj częściej. Ale koniecznie idź na terapię, póki jeszcze możesz sam. Zmykam już, bo zasypiam nad klawiaturą. Dobranoc.

Gość gość
ah i ruszaj sie Darek, wyzwalaj endorfiny a na pewno poczujesz sie lepiej:) no i Twoje zdrowko! I ciesze sie, ze wyjales gitare i zagrałes mi jako pierwszej (wszystko slyszalam)

Gość gość99
"gość hmm powiem cos banalnego. Zakochaj sieusmiech.gif". Dobra rada, ale może nie wystarczyć, bo zależy od tego, co jest przyczyną choroby. Czasem trzeba wziąć leki, a czasem zmienić nieco swoje życie czy sposób myślenia.

Gość gość
dobranoc i dzieki za rady. A my chlusniem bo usniem

Gość gość
daras juz trzecie? no wesz ty co!

Gość darek134732
ciezki temat z tym zakochaniem sie. nie mam szczęścia w miłości. i nie jestem przystojny. zawsze mialem furę znajomych i wiernych przyjaciół, nawet Ci przyjaciele z podstawówki są ze mną nadal utrzymujemy kontakt. Ja zawsze zakochuje sie w dziewczynach które mnie nie chcą, może dlatego ze nie jestem przystojny. osobiście szukam określonego charakteru, a wygląd nie jest dla mnie bardzo istotny, w sumie mam jakieś wymagania ale jak mnie kobieta oczaruje osobowością to szczerze mam w nosie ile ma wzrostu jaki ma kolor włosów i jaki rozmiar stanika nosi

Gość darek134732
dobrej nocy gość99 jeszcze raz dziękuję :-)

Gość OwieczkaDolly
Jestem po nieudanym związku. I nie potrafię sobie z tym poradzić. Nie mam żadnych perspektyw. Nie mam znajomych, kolegów, przyjaciół. Nic mi się nie chce. Całe dnie przesiaduję komputerze. Mam ochotę umrzeć. Ciągle płaczę, nie uśmiecham się... Zabijcie mnie, błagam.

Gość gość
co znaczy ze nie jestes przystojny. Jestes wysoki, to juz cos, dla mnie np to jest bardzo wazne, oczywiscie mialam facetow mojego wzrostu, ale kocham kiedy facet jest wysoki. Jaki masz kolor oczu, co jest niby z toba nie tak

Gość darek134732
mogę Ci teraz zagrać crazy little thing called love grupy Queen ;-) ja powoli pije drugie a trzeciego juz chyba nie mam nawet :-( zdrowie :-)

Gość gość
zartowalam, ja tez wciaz 2 i trzeciego nie zamierzam

Gość gość
ja tez odkad stracilam prace ciagle siedze przy komputerze, jeszcze ta pogoda, dobijajace

Gość darek134732
witaj owieczko :-) posmutamy sobie razem, bedzie nam raźniej :-) co Ci zagrać? mam gitarę. co do mnie? mam 190 wzrostu, ale jestem chudy, mam juz dużą łysinę a mam przecież dopiero 22 lata. oczy niebieskie. myślę ze nie jestem przystojny bo nigdy dziewczyny nie wykazują zainteresowania mną dopóki mnie nie poznają. wygladem nie przyciągam ani troche

Gość gość
no chociaz juz skonczylam, one sa w takich malych puszeczkach, ale nie, nie bede brac kolejnego, pozno sie zrobilo, nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial

Gość gość
co z tego? przeciez charakter sie liczy najbardziej

Gość OwieczkaDolly
Pogoda jak pogoda, bo ja i tak nigdzie nie wychodzę. Nie lubię. Ale chyba jeszcze nigdy w życiu tak paskudnie się nie czułam. Mam wrażenie, że nic dobrego mnie już w życiu nie spotka, że wszystko przegrałam :( a wiem, że jestem młoda i nie powinnam jako gówniara tak mówić. A tak bardzo tęsknię za tymi chwilami kiedy mi się chciało, miałam ambicje żeby coś z sobą zrobić. Teraz nie mam nic, ochoty na nic, zero.

Gość gość
do tego potrafisz rozmwiac o emocjach i uczuciach, u faceta to jest rzadkosc, a jak dla mnie swiadczy o dojrzalosci

Gość gość
ja tez juz nigdzie nie wychodze, nie mam dokad, no chyba, ze po zakupy, albo do urzedu jakiegos, piwo z kolezanka prawie 2 tyg temu

Gość OwieczkaDolly
O gitara. Kocham brzmienie gitary. Lubię mocniejsze brzmienia, ale teraz się katuje smętami.

Gość gość
swiat zapomnial o moim istnieniu

Gość darek134732
widzisz ja mam pecha i spotykam takie które stawiają na wygląd. fakt, miło sie gada to i czas leci. trzeba sie kłaść spac jutro o której sie tu spotykamy? :-) posmutamy sobie dalej

Gość gość
jestem sama w innym swiecie, ale widocznie tak mialo byc, musze kazdego dnia walczyc, zeby nie umrzec z samotnosci. Mowie sama do siebie, zalosne. Ale teraz mam ochote na herbate z owocow lasu i ide ja sobie zrobic

Gość OwieczkaDolly
Daruś, jak przyciągniesz charakterem to i wygląd Twój pokocha.

Gość gość
haha, ja nie wiem o ktorej wstane, pewnie pozno jak zawsze kiedy nie pracuje i przestawiam swoj rytm dnia a raczej nocy o 180 stopni, jak Cie znajde?

Gość darek134732
może kiedys sie uda. mam jeszcze czas. nie lecę na urodę bo ona przemija. specjalnie dla owieczki gram utwór With a little help from my friends, w refrenie jest tam fraza "dam sobie rade z małą pomocą przyjaciół" :-)

Gość gość
slucham teraz crazy little thing hahaha