Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy test ciazowy moze sklamac miesiac po stosunku

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej.

Gość gość
nie ale zawsze można zrobić test z krwi

Gość gość
Też się nad tym zastanawiałam, i również mam problem z tym czy jestem w ciąży czy nie, test robiony po 6 tyg. od stosunku dał wynik negatywny, czy to jest 100% prawdą? nie wiem co mam o tym myśleć

Gość gość
tak, test jest wiarygodny

Gość gość
mam pytanie. okres powinnam dostac 10 wrzesnia. zrobilam test 12 wrzesnia z porannego moczu, wyszedl negatywnie, nadal brak okresu, ogolnie zle sie czuje czu jest zrobie dzis test po poludniu wyjdzie on wiarygodnie???

Popołudniowy też jest wiarygodny. Mi wyszedł ok 2 tyg. po stosunku i zapłodnienu. Oczywiście pozytywny. Kreska pojawiła się momentalnie.

Gość gość
aa zakładając ze jestem w ciazy, czemu tamten test mogl wyjsc negatywnie??

Gość gość
Ok. test wyszedł negatywny, ale dziwnie się czuję bardzo boli mnie głowa non stop, żadne leki nie pomagają, odczuwam ból piersi, mam powiększony migdał gardło mnie boli, często oddaję mocz czy to nie ciąża?

Gość gość
Zacznijmy, od takiego pytania. Czy jest tu jakaś osoba, której domowy test ciążowy robiony po ok. miesiącu dał wynik negatywny a później okazało się, że jest ona w ciąży, ps. jakich testów ciążowych używaliście i które waszym zdaniem są najlepsze

Gość gość
Zacznijmy, od takiego pytania. Czy jest tu jakaś osoba, której domowy test ciążowy robiony po ok. miesiącu dał wynik negatywny a później okazało się, że jest ona w ciąży, ps. jakich testów ciążowych używaliście i które waszym zdaniem są najlepsze

Gość gość
ja się z takim czymś nie spotkałam :)wszystkim moim koleżanką które mają już bobasy zawsze wyszedł pozytywny test:)

Gość gość
widzicie dziewczyny testy ciążowe mówią prawdę, ale nie należy ich robić zbyt wcześnie, ja używałam pink testu, wydaje mi się że jest najdokładniejszy

Gość gość
ból gardła nie jest objawem ciazy- wezcie się dziewczyny opanujcie