Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zochaaaa91

Prosze o info bardzo dla mnie wazne Praca w Media Expert

Polecane posty

Gość Zochaaaa91

Moi drodzy, czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda praca w ME na Punkcie Obsługi klienta? Dostałam telefon po rozmowie kwalifikacyjnej i zaproszono mnie na drugi etap. Czego się mogę spodziewać? Bardzo proszę o opinie.

Może po prostu mają dla ciebie już etat. Skoro była już 1 rozmowa to z pewnością nasz odpowiednie kwalifikacje by pracować na dziale obsługi

Podobnie było z moim kolegą Też był na 1 rozmowie a na drugiej dostał już pracę. Tyle że w Media Markecie.

Gość Zochaaaa91
Wiesz co ja bardzo martwię się o pewną rzecz. Mianowicie CV, które im przesłałam zawiera w wykształceniu uzpełniające Liceum Dla dorosłych a w rzeczywistości nie dokończyłam ostatniegoo semestru i zwyczajnie Go nie skończyłam, a Cv przygotowywałam w czasie gdy do tego Lo uczęszczałam i zwyczajnie to przeoczyłam wysyłając aplikację przez internet. Mam ukończoną szkołę zawodową z bardzo dobrymi wynikami z egzaminu i świadectwo z czerwonym paskiem. Firma nie napisała w wymaganiach o średnim wykształceniu, ale mimo to nie chcialabym żeby pomyślano, iż chciałam kogoś oszukać, bo tak nie było. Jak z tego wybrnąć? POMOCY