Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hula hop na płaski brzuch

Polecane posty

Gość gość

czy oprócz zwęzenia tali , pomoże mi na fałde pod talią? konieczna jest do tego dieta? ile czasu potrzeba aby zobaczyć efekty?

Gość gość
nikt nie krecił hula hop???

Gość przykrzy
kolezanka krecila. to jest bardziej na boczki

Gość gość
Ja kręcę gdzieś tak od 2 tygodni. Jestem mega zadowolona i polecam wszystkim. Wcześniej kręciłam około 30min teraz godzinę codziennie oglądając w TV ulubiony serial. Najlepsze jest to, że jestem zajęta ogladaniem TV i nie myślę o tym że uprawiam sport a brzusio mam już bardzo ładny - zarysowany sześciopak :-)))

Gość gość
ja robie już któryś rok brzuszki a że efekt jest już świetny robie ich co raz mniej. Efekty widziałam (płaski umięśniony brzuch) mniej więcej po pół roku ale robiłąm ich dość sporo.Teraz jestem po ciąży a na brzuchu ani rozstępu ani fałdek zero brzuch jak przed ciążą także polecam brzuszki.Robiłam zwykle nawet nie trzymałam rąk za głową bo było mi za ciężko a i tak efekt jest nieziemski:)

Gość mona624
Ja zanim zaczęłam kręcić Hula Hop też robiłam brzuszki więc mam porównanie. Hula daje znacznie lepsze efekty!

Gość gość
A co jesli spada? Nie jestem w stanie utrzymac hula hop nawet przez minute, zawsze to samo, kilka okrążeń i zaczyna spadać. Wiec za każdym razem podnoszę i kontynuuje. Mimo to będą efekty? Łącznie robię ok 20 min I z czego moze wynikać, ze mi spada? Jest za lekkie/ za ciężkie/ krzywe czy ją coś robię źle?

Gość mona624
Z czego to wynika? Po prostu musisz się nauczyć kręcić. Wg mnie im cięższe tym lepszy efekt ale trudniej kręcić. Ja na brzuchu umiałam od dzieciństwa. Teraz uczę się kręcić na biodrach - w sumie już umiem i próbuję zejść na uda - to jest dopiero trudne, ale da się wszystkiego nauczyć.

Gość mona624
A efekty będą najlepsze gdy nie będzie Ci już spadało. Ja kręcę ponad godzinę bez upadku więc uwierz że można.

Gość gość
ja też krece , tydzien mam 72 cm w tali i raczej nic sie nie zmieniło , myslicie że to pomoze schudnąć ? czy hula ma jakiś wpływ na nogi i posladki?

Gość mona624
Na nogi i pośladki kręcenie na brzuchu nie pomaga niestety. Dlatego ja uczę się właśnie kręcić na dolnej części pośladków - jest to trudne ale pomaga bardzo na uda i pośladki!

Gość gość
a czy jest szansa że schudne?

Gość Ola 91
KAŻDY ruch jest dobry i każdy powoduje schudnięcie. Dlaczego ludzie chcą jak najmniej się wysiliać przy odchudzaniu? Jak przełamiecie pierwsza niechęc pokochacie sport ! Ta ilość potu, wyżycie złych emocji i to co ćwiczenia jakiekolwiek robią z naszym ciałem to coś cudownego !!!

Gość gość
samo krecenie chyba nie pomoze, jakaś dieta

Gość gość
co zrobić żeby schudnać krecąc hula hop?