Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm analny istnieje

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna ostatnio az sie wiła z rozkoszy jak walilem ją w kakaowe oczko. Powiedziala ze bardzo silny orgazm przezyla, a ja dumny spuscilem sie do srodka.

Gość gość
To teraz będziesz mial czarne dzieci i jak wytlumaczysz ze się nie puscila z murzynem

Gość gość
A jak ci rodzice wytluamczyli ze jestes debilem ?

Gość gość
Walić to możesz głową w mur :o

Gość gość
Niebezpieczny a jaki przyjemny. x Sam sie wal frajerze.

Gość gość
nie istnieje ograzm analny - nie ma w tylku nic co by ten orgazm moglo dac. Lechtaczka i jej odnoza powoduja ograzm a takowe sie w tylku nie znajduja. Jedyne co moglo sie stac to mogla dotykac sie w trakcie i miec ograzm lechtaczkowy albo dostala orgazmu z silnego podniecenia (pochwowego) nawet bez dotyku. Ja uwielbiam sex analny - ale zawsze sie dotykam w trakcie.

Gość gość
orgazm analny istnieje i basta. To ze ty go nie osiagnelas nei znaczy ze go nie ma.

Gość gość
orgazm sutkowy tez istnieje jak i wiele innych orgazmow. ehh jak tak dyskutuje na forum to widze jakie zacofanie jest, ludzie sie na niczym nie znaja i o niczym nie maja pojecia. ciemnogrod.

Gość gość
orgazm sutkowy dalej jest orgazmem pochwowym - poczytaj o tym.

Gość gość
ale kazdy jest inny. Inaczej sie go odczuwa.

Gość alinka2888
no whatever wiadomo ze inaczej sie odczuwa orgazm z rozp********a d**a :D

Oczywiście że istnieje wiele orgazmów. Jeżeli ktoś uważa że orgazm można osiągnąć tylko przez pocieranie łechtaczki to o kobiecym ciele wie tyle ile ja fizycznie o podróżach na księżyc. Po drugie drodzy panowie - rozczaruje was, nawet wielka pałka nie daje zadowolenia, co najwyżej przyjemność - nie mylić z orgazmem. Do orgazmu kobieta potrzebuje wiele dodatków, oprócz samego seksu.

Gość gość
Zupełnie inny jest orgazm anlny od pochwowego. Jak to wytłumaczysz?? x Ja tego nie wytluamcze. Ale moja dziewczyna mowi ze sa calkiem inne tzn lechtaczkowy, pochwowy i analny. Maja rozna intensywnosci i czas trwania.

Orgazm mozna przezyć w ogóle się nie dotykając, albo np. podczas sikania i co wtedy to tez orgazm pochwowy?

Gość alinka2888
to ja sie nie zgodze, z mala pala seks jest nijaki. ok mozna miec ograzm ale ten orgazm tez jest nijaki. Ja potrzebuje pelnego wypelnienia.. Z duza pala ograzm jest na maksa intensywny i cudowy. Oczywiscie jesli partner z duza pala wie co i jak. Mala pala moze sie starac i starac a i tak zawsze bedzie gorsza.

Gość sylwia29poznan
blondi czy ty jestes taka tepa czy udajesz? :D oczywiscie, ze bez dotyku to jest ograzm pochwowy - z powietrza sie nie bierze jakis organ musi ci go dostarczyc. :D

Gość alinka2888
blondi masz idealny nick do poziomu twojej inteligencji

Gość gość
Wiadomo ze orgazm jest tylko i wylacznie w pochwie i oczywiscie w mozgu. Ale w zaleznosci jakie miejsce intymne sie piesci ten orgazm jest inny, jeden slabszy inny silniejszy, jeden krotszy inny dluzszy.

Gość sylwia29poznan
no oczywiscie ale bledne jest stwierdzenie, ze ograzm analny istnieje. Ktos moze dostac ograzmu podczas pieszczenia palca u nogi to wtedy tez bedzie ze mamy nowy rodzaj orgazmow - palcowy? :D

Gość gość
a ja uwielbiam jak wypowiadaja sie ludzie ktorzy pojecia w temacie nie maja. to tez jest smieszne troche.

,,Ktos moze dostac ograzmu podczas pieszczenia palca u nogi to wtedy tez bedzie ze mamy nowy rodzaj orgazmow - palcowy?'' Jak najbardziej:)

Gość pigwa 79
uwazam ze orgazm analny mają tylko faceci,bo u nich w odbycie znajduje sie punkt G.Moze niech sie wypowiedzą męźczyzni,głównie geje i bi.

Gość gość
punkt g czyli inaczej prostata. I od dawien dawna jest wiadome ze pobudzanie u faceta tego punktu prowadzi do orgazmu.

Gość pigwa 79
ale czy facet ma orgazm analny podczas posuwania?