Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

smutno mi

Polecane posty

A w jakim aspekcie przejawia się ten brak spełnienia. Brak bruneta, dobrej pracy ??

Nie martw się, niedocenianie przez innych ludzi jest niestety dość powszechnym zjawiskiem,a brunet zapewne się znajdzie :)

Nie mam ochoty w tej chwili o tym pisać. Napisałam dziś cechy prawdziwego mężczyzny na innym wątku: Prawdziwy mężczyzna: - zna swoją wartość - ma swoje zasady, których przestrzega - ma dumę i honor - ma serce, nie jest nieczuły ani zobojętniały - jest odpowiedzialny i myśli o konsekwencjach swoich czynów/wyborów - posiada mądrość życiową, popełnia błędy, ale wyciąga z nich wnioski i potrafi przyznać się do błędu - jest ambitny, chce coś osiągnąć, stawia sobie cele (mogą być to małe cele i małe prywatne osiągnięcia) ... aha i prawdziwy mężczyzna ma charyzmę i temperament a jednocześnie nienaganną kulturę osobistą prawdziwego dżentelmena

Życzę, aby taki właśnie był Twój brunet, a jakie plany na wieczór ??

Ale nie będziesz przecież ciągle spać ?? Może jakiś serial ?? Książka, muzyka ??

Dlaczego nie wyszłaś na spacer. Uwielbiam taką pogodę jak dziś. Trochę chłodno, ale bez deszczu. Spacer w samotności i rozmyślania:) Naprawdę lepsze niż Kafe.

Tu się z Tobą zgadzam. Ale ostatnio chciałem coś przemyśleć, nie mogłem zebrać myśli;/ Ale za dużo też nie lubię rozmyślać.W myśl zasady, ze trzeba znać umiar. Zresztą, jak za niedługo pochłonie mnie wir zadań i obowiązków to nie będę miał na to czasu.

Gość gość
Witaj, Tommek! A my się już znamy, prawda? Rycerzu nagi...bez zbroi ale na czarnym koniku, obrońco dziewic...

Gość gość
Lubię Was kochani:) A Ty fiku, czemu nie wyszłaś nigdzie? Nikogo nie poznasz jak tak będziesz ciągle w chałupie siedzieć

Też nie ogarniam fiku o co chodzi. Jakoś to chyba poetycko zabrzmiało. Bywa.

Gość gość
Nagi, bo Tomek nie ma dziś zbroi na sobie:) A Rycerze mają zbroję:) przynajmniej czasem...

To skoro zajrzałaś na topik, to napisz co tam u Ciebie słychać. Co to zbroi nie posiadam. Jestem taki rycerz bardziej współczesny;p Oczywiście tak siebie nie postrzegam, ale skoro zyskałem to miano. Bardziej koncentruje się na przestrzeganiu pewnych zasad. Nie jest to proste, ale życie ogólnie nie jest proste.