Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może napiszemy opowiadanie erotyczne

Polecane posty

Gość gość
ja odsapnąć muszę nieco i poruszać trochę kiecą.. Dobra idę stąd ! Bo mam swój pogląd ! :D I upierać ciągle będzie ... :D chyba ja nie jestem w błędzie ...? nie ta pora mówię Wam ! Tutaj dużo wujów, mam....

Gość ertyhjuyhgtrf
Ken do viagry się dokopał :) malcem nagle zatrzepotał ;) za chwil kilka szczękę zdjęła i do szkalnki zamoczyła Ken wzwodem sie zabawia Barbie tyłek mu nadstawia :-) a że stara była juz, do usteczek wzięła mu i nie jestem zboczona ;(

Gość gość
za godzinkę.... się wstrzymajcie, trochę przykład młodym dajcie :) że jest pięknie, że jest prawo ... Wszyscy będą bić nam brawo ! :) Dobra, idę na spacerek... Jam jest babka, więc sweterek ...;) na się zakładam na się zakładam :D

Gość poetka że ho ho
za godzinę jest spoczynek oprzeć się o ciepły kominek ­ winka napić się dwa łyczki aż zarumienią się policzki ­ to nie będzie pora na bajanie tylko na ostre roochanie ­ skoro nie chcesz mego wiersza tedy spać se pójdę pierwsza 😭

Gość poetka że ho ho
teraz pora jest właściwa by się napić jeszcze piwa ­ i napisać parę zwrotek o tym, że kotek na płotek ­ i mruga? nie! i r***a! że aż cieszy się dziewucha ­ gdy widzi jak jej kocisko zapłodnienia kotki blisko ­ ale widać moje rymy komuś nie w smak - w czym przyczyny? ­ czy poezja to nielotna? czy bohaterka mało psotna? ­ bo wymówka że czas młody mnie nie kręci. Dajcie wody.

Gość gość
A gdy już na łożu spoczniesz Ani nie myśl, że odpoczniesz!! Z każdej strony będziesz wzięta! Wprzódy nałożymy pęta - Aby Twe rozkoszne ciało Się jedynie wyginało! Pchnięcia z boku, z tyłu, z góry Celnie trafią we wsze dziury:P Na szczyt wezmą cię rozkoszy Tchu pozbawią, przymkną oczy! W końcu krzyk z twych ust wytoczą Tętnem mocno załomoczą! I w rytmicznym mięśni cwale W mig wypełnić cię nektarem:P

Gość poetka że ho ho
no i w końcu ktoś konkretny z takim byłby seks prześwietny! ­ bo rozumie damskie sprawy trochę bólu, moc zabawy ­ to lubimy choć nieśmiało oddajemy swoje ciało ­ więc mężczyźni zagubieni sfrustrowani, niespełnieni ­ a wystarczy babę siłą wziąć - i będzie wszystkim miło!

Gość gość
Ken i Barbie chorzy byli i doktora odwiedzili Doktor spytał co sie dzieje Ken odparł,-że mu mdleje i prostata głupieje Barbi łzy roniła, ręke w spodnie mu włozyła prosze doktora nie jestem chora ,

Gość gość
Cóż to konkret droga Pani ..? Wstępna gra, to coś... co w cenie! A nie chamskie piertolenie :P Tak na siłę i bez tego.... Każdy umie, nie kolego ...?;) O to chodzi w grze tej całej, by rozbudzić zmysłów żądze ... powolutku.... czy ja błądzę ..? Jeśli tak, to bardzo proszę wyprowadźcie mnie stąd ... Nosze !!! Gdzie romantyzm ..? Gdzie zabiegi ..? Gdzie kolacje, atmosfera ta podniosła ..? Ta by chciała tak od razu! Ja tu jak dziad do obrazu ! I tłumaczę od godziny... Nie zakładać tu rodziny ! :P

Gość gość
Te fantazje wyuzdane Noce wcale nieprzespane Lędźwia do cna opróźnione Ciała potem już zroszone I w niemocy słodkim akcie Po rozkoszy dążyć trakcie Raz galopem, a raz cwałem Potem czułym interwałem Wspomóc siły swe witalne Potem - może rozkosze analne? Może dzikie ujeżdżanie? Czy namiętne warg lizanie?

Gość gość
O! to wyżej to poezja... Taką lubię, taką cenię, a nie to ... no ... pierto.....:D

Gość gość
ja upieram się w grze wstępnej! Bardzo ważna to dziedzina i niech każdy ją nagina... wedle gustu, upodobań.. byle finał był tak słodki wszak to cel uświęca środki !!! :D

Gość gość
Kiedy zmysły biorą górę Serce z dechem biją chórem Gdy puszczają już hamulce Twardość jego, wilgoć w... dziurce! Wtedy nie czas na romanse, W ruch puść usta, zwolnij palce Niechaj pieszczą, liżą, drażnią Kierowane wyobraźnią! Tutaj rozkosz wyznacznikiem, Krzyk orgazmu - wykrzyknikiem, Na czułości wprzódy pora, Wtedy czas jest dla Amora:P

Gość poetka że ho ho
O tak! - proszę! o tak! - błagam! i swe nogi już rozkładam ­ chcę skosztować każdej rzeczy że seks dobry - nikt nie przeczy ­ ale dobry - to za mało! boskiego domaga się me ciało! ­ niechaj rytm nas wnet unosi do najczystszej tej rozkoszy ­ raz powoli, potem szybciej raz głęboko a raz płyciej ­ pragnę krzyczeć! pragnę śpiewać! a tu... halo? ... zaczął ziewać! ­ ejże, nie spać tu, kolego nie wystarczy mieć dużego ­ trzeba jeszcze mieć technikę wyobraźnię i taktykę ­ ja oporów wszakże nie mam jestem naga: Ciebie czekam!!

Gość gość
:D:D:D Super!!! Waść czy Waścina ?! Tutaj robi się rodzina ! Poetyczny naród z nas ! Nie doceniasz ..? Przyjdzie czas :)

Gość gość
Jeden czas jest dla czułości, Inny - dla zmysłów radości, Wszystko zaś w tym jednym toku, Co się zlewa w cudzym oku W cwał rozkoszy, w bieg spełnienia Mała rzecz - a wszystko zmienia - To wzajemne zrozumienie - Wpierw czułości, wtem - pieprzenie:P I dlatego nie wyrokuj - Czy poezji słodki spokój, Czy g***towna ciał dwóch burza W zespoleniu ich unurza! Wyjdźmy stąd zadowoleni, Jakośmy razem na ziemi!

Gość poetka że ho ho
jeśli nie chcesz mojej zguby mega orgazm daj mi, luby! ­ taka mała parafraza o, wibrator! ale faza! :D

Gość gość
No godzina już jest taka, nie użyczysz tu chłopaka. I dziewczynki poszły spać! Teraz wodze w ręce brać ! :D

Gość gość
Mam technike i duzego To wystarczy nam zamiast bylego Gdy te nogi ladnie rozchylone Przyjde i wezme co pozwolone

Gość poetka że ho ho
oj, poeto - ciągle "cwał" rymu-ś znaleźć nie umiał? :P wybacz, miły, żem paskuda ale seks się pewnie uda ­ skoro dwoje chętnych jest poradziłby nawet pies ­ lecz pytanie: gdzie spotkanie? romantycznie - to na sianie ­ ale siana w naszym świecie tak ot nie znajdziesz, moje dziecię ­ tak więc hotel? czy pensjonat? i czyś gadżetów jest pasjonat?

Gość gość
Dla mnie miejsce obojetne Grunt niech bedzie namietnie :-D

Gość gość
może teraz z innej beczki? Ken nam umknął razem z żoną.. ...niezbyt tu zadowoloną : Tańcowała Barbie z Kenem! Barbie szczupła... Ken z bębenem! :D Barbie dba o swoje ciało...:) Ken ma bęben - piwa mało ! :P Tak! To wina piwa pewna! Pił za mało!!! Stąd te skutki ... Trzeba było nie pić wódki ?:O Strasznie biedny przy igraszkach... Tylko w lustrze widzi ptaszka! :P Kiedyś to był orzeł wielki ! Gdzież tam orzeł ... To kormoran!!! Sięgał mu do samych kolan! Teraz rolę kormorana ... Przejął bęben ... po kolana... :D Taka dola jest piwosza - - piwo chlepczesz ??? Da ci kosza !!! :D

Gość gość
Mloda poetka z malego miasteczka szukala tego jedynego napletka On sie ukryl gdzies w internecie Wiec byl problem na tapecie

Gość jolanda z bnhjmf
Ken niedowład miał niemiły wacek robił mu sie siny. Na sam widok Jadzi z Garda penis stanął jak petarda Barbie szaty zdjąc kazała i obok Jadzi sie turlała Ken rumianą dostał twarz Jadzia Barbie biczem trzask Wrzask rozbudził wioskę całą orgia wiejska to za mało proboszcz pierwszy sie dobiera Barbie steka szuka gdera, gdzie to pęto jest cholera :classic_cool: Ken z doskoku niewidomy dobrał sie do ie swej żony.

Gość poetka że ho ho
lecz w tym cały jest ambaras żeby znaleźć fajny taras ­ grunt by nie był na widoku byś się skupić mógł, boroku ­ by namiętność nas porwała gdy Cię będę ujeżdżała ­ a może to natury łono jest Twoją pasją utajoną?

Gość jolanda z bnhjmf
Ken niedowład miał niemiły wacek robił mu sie siny. Na sam widok Jadzi z Garda penis stanął jak petarda Barbie szaty zdjąc kazała i obok Jadzi sie turlała Ken rumianą dostał twarz Jadzia Barbie biczem trzask Wrzask rozbudził wioskę całą orgia wiejska to za mało proboszcz pierwszy sie dobiera Barbie steka szuka gdera, gdzie to pęto jest cholera :classic_cool: Ken z doskoku niewidomy dobrał sie do ie swej żony.

Gość gość
no masz babo! ja tu tworzę! ona jak to dziewcze hoże ! Już jest chętna na całusy i przywdziewa strój tak kusy.. że z mej strony zza ekrana chwytam się za swe kolana! Tak nie można droga Pani ! bo faceci tacy cwani ... zważ na swoje poważanie Gdzie kolacja? gdzie śniadanie? Gdzie te kwiaty, i gadżety ? Ratuj honor !!! Nasz - Kobiety !!! :O

Gość gość
(Wracam ci ja już po przerwie Staram się dokończyć w werwie) Wsi spokojna, wsi wesoła:P! Słyszysz - głos cię woła męski Biegniesz boso - sad, stodoła, Całe ciało Twoje tęskni! (Wróćmy już do rymów prostszych Na godzinę tę - najsłodszych) Wrota rozwarte szeroko, Wnętrze w słońcu - cieszy oko! I ogromna kopa siana - Będziesz na nim... wyruuchana? STOP! Wszak ma tu być namiętnie Delikatnie, cudnie, pięknie! (Zaraz się akcja się potoczy Jeno gardło wino zmoczy)

Gość gość
a tak swoją drogą - basta! czyście ze wsi, czy też z miasta ... Gdzie gra wstępna się upieram ! Ja ci dam tutaj ogiera ! ma być pięknie delikatnie...:) on ją głaszczeee... ona pachnie... i tak dalej... i tym podobnie żadne majty! żadne spodnie! i rozporki, biustonosze! Ja o spokój tutaj proszę ! :D

Gość gość
ta rozpusta mnie podnieca sama sie podnosi kieca! :D