Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenni114

JEDNODNIOWY OKRES

Polecane posty

Zwracam się o pomoc w sprawie JEDNODNIOWEGO OKRESU. Zacznę może od początku, brałam tabletki miesiąc, skończyłam jedno opakowanie i przestałam kontynuować. Po nim nie zabezpieczałam się niczym. Minął miesiąc od ostatniej miesiączki i na dniach miałam dostać kolejny. Dostałam wczoraj lecz pokrwawiłam nie dużo, a dzisiaj to już tylko brązowa wydzielina bądź plamy w nikłej objętości. Proszę o jasne komunikaty w tej sprawie- co to może oznaczać. Dodam,że nie potrzebuje dodawania 5 groszy od siebie (tzn - to jasne,że wpadłaś trzeba było uważać) Poproszę o fachową pomoc. Do lekarza też pójdę, ale może któraś z was miała podobne przypadki, więc proszę się nimi podzielić, z góry dziękuję za rady i pomoc. Pozdrawiam.

Dodam,że wczoraj bardzo źle się czułam, myślałam,że to przez imprezę dzień wcześniej,bo trochę wypiłam, ale bardzo bolało mnie podbrzusze- a raczej żołądek, nie mogłam patrzeć na jedzenie i zwymiotowałam... Gdzie nigdy nawet po WIELKIM WYJŚCIU nie zdarzało mi się to. Później ten żołądek i brzuch skojarzyłam sobie z okresem,który dostałam- lecz jego już nie ma...

Gość gość
Opcje: 1. Ciąża -skoro się nie zabezpieczałaś. 2. Zaburzenia hormonalne po akcji z tabletkami. Zrób test, żeby wykluczyć bądź potwierdzić pierwszy punkt.