Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamka totalna

Polecane posty

Gość gość

23 lata, wyksztalcenie (tylko) srednie. Doswiadczenie zawodowe - zasne, bo pracowalam na czarno, a to sie przeciez nie liczy. Brak prawa jazdy, bo nigdy mnie nie bylo stac, by je zrobic. Brak studiow, zawodu. Angielski znam, no ale tez nie perfekcyjnie. Siedze w Anglii i rycze, bo nie mam pracy. Tez jest tu ciezko, rzeczywistosc nie jest taka kolorowa, jak opisuja rodacy. W Polsce tez marne perspektywy. I co ja mam robic???? Kasa sie konczy, nie bedzie za co zyc zaraz... Co za nieudacznik ze mnie k***a!

Gość gość
Myślałeś, że UK to jakaś magiczna kraina, że znajdzie się praca dla każdego nawet bez ciekawych kwalifikacji, znajomości języka? Z czym do ludzi człowieku? :D płacisz za swoją naiwność i tyle.

wracaj do ojczyzny, europa powoli tonie, lepiej być tu niż tam jak sie to stanie. i poza tym lepiej być u swoich bo po brudasach którzy tam mieszkają można spodziewac sie wszystkiego. Praca jest, c*****a ale to zalezy od ciebie jakie podejscie bedziesz miała. Wykształcenie to gunwo, bez znajomości jesteś wycier****m do końca zycia.

Gość gość
Nie! Ja wcale nie liczylam na cuda i kokosy. Chcialam znalezc jakakolwiek prace, a potem dalej sie ksztalcic, ale skoro nie mam pracy, to szanse na wszystko maleja. Przeciez by pracowac jako sprzedawca, kelnerka itd.nie potrzeba szczegolnych kwalifikacji, a jednak i z taka praca jest teraz w Anglii cholernie ciezko. A z moim angielski wcale zle nie jest. Bardzo sobie radze, zarowno wmowie, jak i w pismie.

Gość gość
Anglia schodzi na dno

Gość gość
zacznij szukać sponsora juz dziś ! :classic_cool: