Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnie1234

problem z ręką moze ktoś sie zna help

Polecane posty

Gość goscinnie1234

wiem ze na necie tylko idiota się leczy ale może ktoś miał cos podobnego bądź się na tym zna..bo zanim pojde do lekarza to oszaleje. Zaczelo się w piątek kłucie w prawej łopatce-bylam pewna ze to nerwoból wiec przeciwbólowe leki, plastry i nic kolejny dzień boli , w niedziele to samo zwłaszcza przy skrecie szyji promieniuje na cala reke -nie jest to straszny bol bardziej irytujący i drazniacy ale dziś...mam wrazenie ze ta reka zaczyna mi dretwiec i boli cala wręcz jakbym miała na całej dlugosci zakwasy-a nie mam po czym zwłaszcza w zgięciu lokcia i pisząc na klawie dziwne uczucie ciagniecia do dloni w łopatce boli tak samo..co tomoze być skoro nie nerwoból bo on raczej już dawno by puscil?;/

Gość gość
mój dziadek też tak miał a po trzech dniach nagle umarł :(

Gość gość
a, zapomniałam dopisać, miał zator :(

Gość gość
raczej liczyłam na bardziej poważne odpowiedzi

Gość gość
żylny baranie :O

Gość gość
no ja niestety poważnie :( dziadek tak samo opisywał ale mówił że samo przejdzie i umarł :(

Gość gość
no bez jaj za mloda jestem na zatory i zator może objawiać się drętwieniem i bolem ale nie od łopatki raczej..

Gość gość
Dlaczego nie od łopatki jeśli by tam zrobił się? A że młoda jesteś to co, różne rzeczy się dzieją. Może masz pecha. Ja bym uważał i nie lekceważył jak dziadek tej wyżej.

Gość gość
mysle ze nie zator ponieważ bol nie przypominal by nerwobólu nie nasilal się przy skrecaniu szyji i nie bolała by reka jak od zakwasow- mam pojecie o medycynie ale akurat ortopedia to nie mój konik wiec raczej tego schorzenia sobie nie wkrece...

Gość gość
czas moja droga odwiedzić rękologa