Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaibyście na imię blixniakom Myszon i Żyraf

Polecane posty

Gość gość

Podobno jacyś państwo Górni tak nazwali swoje dzieci (nawet nie wiem jakiej płci, ale jedno to chyba chłopiec). Jakie są granice udziwniania imion? Czy urzędnik powinien odmówić zarejestrowania tych imion?

Gość gość
Nie wierzę

Gość gość
"Jakie są granice udziwniania imion? Czy urzędnik powinien odmówić zarejestrowania tych imion?" Haha przecież to właśnie urząd dodał te imiona do formalnie, oficjalnie istniejących.

Gość gość
Haha przecież to właśnie urząd dodał te imiona do formalnie, oficjalnie istniejących. Ha ha DEBILU "Urzędnik ma prawo odmówić zarejestrowania dziecka pod wybranym imieniem w kilku wypadkach: kiedy imię jest ośmieszające lub nieprzyzwoite, jeśli jest to forma zdrobniała lub kiedy imię nie pozwala na identyfikację płci. Od decyzji urzędnika Stanu Cywilnego można się odwołać u wojewody. Jeśli i on będzie przeciwny, należy zwrócić się do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego, a dalej do Naczelnego Sądu Administracyjnego." pytanie jest właśnie o granice!!

Gość gość
Ale to nie Górni tak dali na imię bliźniakom, chcoiaz faktycznie Myszon i Żyraf zostali nadani w czerwcu 2006, to moga być bliźniaki, ale nie Górnych.

Gość gość
jacy państwo górni znowu

Gość gość
te statystyki są spisywane z imion podawanych do gazet! i albo rodzice zrobili sobie jaja, albo jeśli faktycznie tak sobie wymyślili to na pewno w urzędzie mieli problemy

Gość gość
Haha ja te imiona widziałam na jakiejś stronie jak przeglądałam imiona. Masakra...dobrze że nie Szczuron. :D

Gość gość
Karaluchon i Glistonia Lues i Kiła Kałon i Sraczula :P

Gość gość
Podpaska , Wkładka, Prezerwatyw, Wibrator, Orgazma.

Gość gość
Myszek i zyrafka już ładniej :) :)