Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poirytowana00

TO JEST IRYTUJĄCE

Polecane posty

Gość Poirytowana00

Otóż mam pewien problem moj chłopak mnie irytuje. Cały czas patrzy na ubiór innych i ocenia najczęściej ocenia facetów, ze noszą polówki, bejsbolówki itp. A sam posiada raptem 2 koszule i bluzę w których chodzi codziennie. Ja nie patrze i nie oceniam innych ze względu na ciuchy, owszem lubię mode i zakupy, ale każdy posiada swój styl. Wczoraj przyszedł do mnie i naprawdę uwierzcie mi śmierdziało potem od niego , ale takim sprzed paru dni. Musiałam wkręcić mu ,że jestem umówiona ze znajomą,bo inaczej nie wytrzymałabym. Nawet mama mówiła mi kogo ty przyprowadziłaś , wierzcie albo nie ,ale naprawdę m głupio było. Najgorsze jest to ,że nie posiada ciuchów z wyżej półki tylko te siciówki typu : house i cropp. Więc nie wiem czym tu się chwalić. PS: teraz pewnie zadajecie pytanie : Po co z nim jesteś ? Nie zauważyłaś tego wcześiej? Więc odpowiadam : Nie zauważylam , bo się krótko znamy, myślałam,że bedzie powazniejszy, niestety myliłam się.

Gość Poirytowana00
up up up

Gość gość
nie bardzo rozumiem z czego robisz problem... to że chodzi w tym samym to chyba norma u facetow, grunt zeby byly to ubrania czyste, wyprane. Mogla mu powiedziec zeby czesciej bral prysznic, co za problem? moze wrocil z pracy zmeczony i smierdzial

Gość Poirytowana00
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. NIE MÓWIE MU nic takiego,że chodzi w tym samym pisałam przecież, ze nie patrze na ubiór. Tylko on ma te rzeczy przepocone nie rozumiesz?A jak powiem mu ? Przecież jak ma 2 koszule to na pewno nie pieprze ich często..

Gość Poirytowana00
A po drugie pomysl sobie co daje prysznic jak są ubrania przepocone ? Umyje sie i co? nic to nie da , trzeba świeże rzeczy brać , a po drugie nie będe mu nawet mówić zby kupil nowe ciuchy, bo nie w tym rzecz.Mi to obojętnie czy ma 2 koszule czy 50 . Ale doczytaj co napsiałam, on ocenia innych ich ubiór a sam chodzi w przepoconych >Tylko ze inni maja je czyste tylko jemu sie one nie podobaja

Gość Poirytowana00
Aha, zanim skomentujecie ten post najlepiej przeczytajcie go w całości i przeanalizujcie, potem wyciągajcie wnioski.:)

Gość Pisaurdeczkaa
To zaproponuj mu wspolne zakupy.

Gość Poirytowana00
up upu up

up up up To niezwykle istotna kwestia społeczna i obyczajowa, której pzostawienie bez wyjasnienia poskutkuje dewaluacja rubla😴

Gość gość
to chyba nie jesteś z nim za długo, skoro nie potrafisz mu powiedzieć "wypierz ubrania, bo śmierdzą"

Gość ffgfgfgfgfg
to mu kup dobry dezodorant i jakies koszulki

Gość Poirytowana00
super pomoc ;///

Gość gość
pogadac z wlasnym facetem nie potrafisz? my to mamy zrobic za ciebie?

Gość daisy lublinianka
Ja nie rozumiem problemu. Jesteście parą od niedawna, to początek związku, a tu zamiast fascynacji poirytowanie i brak akceptacji (swoją drogą ci się nie dziwię). Dla mnie to sygnał żeby związek zakończyć.