Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadziuniaaaaaaaaaaaa77777

ODKUPIE SPRZATANIE W LONDYNIE LUB ZAPLACE ZA POMOC

Polecane posty

w znalezieniu pracy w londynie -pilne ! prosze o kontakt moze byc jakas inna praca nie wymagajaca jezyka z gory dziekuje

PODBIJAM

Gość gość
ale bez jezyka to watpie czy nawet sprzatanie znajdziesz a jak zaplacisz a pracy nie bedzie malo to bylo takich przypadkow

Gość gość
patrzcie!!! Polaczki już nawet płacą za pracę!!!

Gość gość
nie potrafie sobie wyobrazic pobytu w obcym kraju bez znajomosci jezyka a co dopiero szukania tam pracy

Gość gość
a co dopiero płacenie za możliwość pracowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jakbyscie byli w ciezkiej sytuacji moze byscie zrozumieli

Gość gość
Dokładnie wszyscy potraficie tylko oceniać ktoś potrzebuje pomocy a wy tylko potraficie krytykować. pomyślcie jak by was spotkała nagła utrata pracy i szukanie nowej co nawet ze znajomością języka nie jest już takie łatwe w Londynie.

Gość gość
no to jesteś w ciężkiej sytuacji i chcesz płacić za pracę???

Gość gość
takie mendy jak ty nasrali w swoim wlasnym kraju, a teraz chca zasrac inny... szkoda slow, jestesmy jak szczury, po ktorych nie zostaje nic tylko zniszczenie...

Gość gość
dokładnie! przyjechali tu i zaczęli pracować za pół darmo i pięć razy szybciej - zniszczyli rynek!

Gość gość
jak mnie rozwalaja takie osoby ;/ przyjechali kilka lat temu z watpliwa znajomoscia jezyka, teraz znaja go biele i sie madrza, ZE JAK BEZ JEZYKA W OBCYM KRAJU ;/

Gość gość
Z jaka watpliwa ? Ja tutaj przyjechalem z angielskim, ktorego uczylem sie nieprzerwanie przez 15 lat (od I klasy podstawowki po licencjat) i mimo to mialem watpliwosci, bo wiadomo jaka jest roznica miedzy angielskim uzywanym na co dzien w UK a tym czego ucza w polskich szkolach. Dlatego tym bardziej jestem zdumiony odwaga i bezczelnoscia ludzi, ktorzy przyjechali tutaj z zerowa znajomoscia jezyka. Ja bym czegos takiego nigdy nie zrobil.

Gość gość
ty kretynko, trzeba byc debilem, zeby oferowac pieniadze, w zamian za prace, takie gowno to w Polsce zrobiliscie i za darmo prawie tam pracujecie, teraz przyjezdzacie do innych krajow i tutaj to samo gowno rozbicie, a ludzie tutaj zyjacy, a chcacy zyc jak ludzie a nie jak szczury, pozniej musza sie godzic z uragajacymi warunkami placy i pracy, przez takich jak wy. Niedlugo przez takich s*******now jak wy piejeby, beda ludzie placic za to, ze przychodza do pracy i calowac w reke pana pracodawce, nic w zamian nie uzyskujac. Po co ci praca, jak chcesz pracowac za darmo, kretynko...

Gość gość
Ale jak mozna w ogole zakladac takie tematy ? Jesli to nie prowokacja to autorka jest kretynka. Pewnie nawet nie ma pojecia, ze to jest niezgodne z prawem.

Gość gość
powiem wam,ze ja znalazłam się w Londynie z ostatnimi 240 funtami w portfelu,wczesniej byłam 5 tyg w innym małym miasteczku, gdzie pracy nie było--i zaryzykowałam Londyn. Miałam albo możliwość zaczepić się w Londynie albo powrót do Polski. udało mi się. wyszłam już na prostą. Znalazłam osobe,która mi poszukała pracy i pokazała wszystko---za co oczywiście musiałam zapłacić. Teraz, po pól roku pracy w Londynie--mój angielski jest o 90% lepszy niż zanim tu przyjechałam. Nauczyłam się przebywając wśród Anglików. więc nie mówcie autorce---ze jest głupia. Takie przypadki się zdarzają. Ja nie żałuję. Mimo,ze musiałam zapłacić za pomoc---to opłacało mi się to bardzo.

Gość gość
autorko, podaj jakiś namiar na siebie, w wolnej chwili porozmawiamy, mogę ci pomóc---ale najpierw chciałabym się z tobą skontaktować i dowiedzieć kilku rzeczy. Pozdrawiam, będę tu zaglądała.,

Gość gość
Juz nie nazywajac cie idiotka.autorko-jak mozna oferowac pieniadze tak...idiotycznie? :O

Gość do osoby gosc
do osoby gosc z 23.30 czy masz mozliwosc zalatwic prace za pieniadze w Londynie osobie ktora mowi po angielsku ale wyjechala z UK i wrocila po ponad roku i teraz ma problem ze znalezieniem pracy interesuje mnie praca na umowe w sklepach, gastronomii i sprzatanie biur, domow, i innych obiektow ale nie za minimum a troszke wyzsza stawka jesli cos mozesz pomoc to daj znac a ja podam namiar na siebie

Gość gość
heheh dobre sobie - takie prace nie za minimum? jak ty chcesz ją za 7 ł to rumun chce (ją) za 4 ł :D

Gość gość
Bez języka to będzie ciężko.

Gość gość
Jasne liczcie na to, że czarodziej z Kafe wam załatwi jakąś robotę, to się obudzicie z ręką w :classic_cool: Nie do wiary, że po tylu aferach z oszustami, gdzie Polak okradał Polaka nadal nie brakuje chętnych baranów do strzyżenia :D

Gość gość
Sie k***a boicie tych Rumunow i Bulgarow, ja p*****le

Gość gość
Sklep, pub, restauracja beda sie narazac i zatrudniac kogos za 4 funty, wez nie p*****l

Gość niepolecccam
Nie robcie parodii, do irlandii przylatuje masa Brazylijczyków niby na kurs angielskiego, ale rowniez pracowac, nie znaja za grosz angielskiego, ale ida jako au pair i jakos znajduja. Liczy sie elkowencja, zaradnosc, checi do nauki. chociaz nie ukrywam ze uciazliwe jest mieszkanie z ludzmi , ktorzy nie znaja jezyka

Gość gość
@16:24 Chcesz to podam ci adres sklepu w którym płacą 4 na godzinę

Gość gość
Slough, Stoke Poges Lane, Polskie Delikatesy :classic_cool:

Gość gość
Norma, wcale mnie to nie dziwi, jak ktos liczy na prace u Polaka, to na pewno zarobi i sie dorobi - garba! Poza tym mozna to podac w odpowiednie miejsce i narobic im bigosu