Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość lula29
Oczywiście ze o broni mówię :) mam cela ciasteczko ;) i to nie po jednym dziadku jak ty tylko po obydwóch :D

Gość lula29
O życiu łóżkowym nie bede rozmawiać na forum :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Oczywiście ze o broni mówię usmiech.gif mam cela ciasteczko oczko.gif i to nie po jednym dziadku jak ty tylko po obydwóch To Ty podniesiesz karabin w ogóle ? no właśnie po obydwóch .....a strzelamy z jednego oka :P

Gość NIE DZIĘKUJ
O życiu łóżkowym nie bede rozmawiać na forum Wcześniej bez skrępowania mówiłaś :P :D hehehe

Gość NIE DZIĘKUJ
Oczywiście ze o broni mówię Kobietom wydaja broń tylko w izraelu 😴 :P Ps. Po za tym i tak byś przegrała

Gość NIE DZIĘKUJ
lula29 Kochanie czyżbyś nie nadążała :P ;)

Gość NIE DZIĘKUJ
coś czuje że skrobiesz wielki tekst :D

Gość lula29
Dobra, o wiatrówce mówilam:P ale cela mam i nie przegrałabym, jestem pewna! :P A co ja wcześniej pisałam o łóżkowych sprawach :O nie pamiętam, chyba nie trzeźwa byłam :P

Gość NIE DZIĘKUJ
lula29 jakie książki jeszcze czytasz jeśli jakieś tam czytasz bo nie musisz ale jeśli tak to jakie ? :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Dobra, o wiatrówce mówilamjezyk.gif ale cela mam i nie przegrałabym Wmawiaj to sobie dalej :D

Gość facet strzelec
Wiąże się to talentem organizacyjnym lub prawniczym. Oddziaływanie tego znaku różnie moduluje energie różnych planet. Na przykład Księżyc w Strzelcu znamionuje pomysłowość, idealizm i brak obiektywizmu, natomiast Mars w Strzelcu rodzi chęć poprawiania świata i walkę w imię idei. Cechy pozytywne Strzelca to inteligencja, energiczność, aktywność, swoboda, indywidualizm, wszechstronność, szlachetność, uczciwość i dochowywanie umów. Cechy negatywne to zarozumiałość i przekonanie, że wszystko wie się lepiej od innych, arogancja, kłótliwość, porywczość i nieodpowiedzialność. - nie zgodze sie tylko z nieodpowiedzialnoscia w moim przypadku. Ja jesli kocham to jestem wierny swojej partnerce, jestem bardzo uczuciowy, kocham do szalenstwa. Nietstye nie kazda kobieta jest wstanie podolac z pokaladmi milosci ktore we mnie tkwia. :/ podobaja mi sie inne samice i owszem ale mam zasady i nie zdarzyla mi sie zdrada. Przeszlo mi to przez glowe ale tylko wtedy kiedy partneka byla bardzo ozeibla przez rok.... ale to chyba kazdemu by przeszlo przez mysl.

Gość NIE DZIĘKUJ
Mój przyjaciel też jest strzelcem

Gość lula29
Książki czytam przeróżne, zależy co mi wpadnie w rękę, nie przepadam za historycznymi ale też się zdarzają ;)

Gość NIE DZIĘKUJ
Byłem też z panią strzelcem w związku i było bardzo przyjemnie :)

Gość lula29
facet strzelec, a czym ujęła Cie twoja żona, co lubicie w kobietach najbardziej, tzn w ich zachowaniu?

Gość lula29
ciasteczko i jakie kobiety ten twój przyjaciel lubi;)?

Gość NIE DZIĘKUJ
Książki czytam przeróżne, zależy co mi wpadnie w rękę, nie przepadam za historycznymi ale też się zdarzają ja tam bardzo lubię historyczne właściwie nie lubię może za mocno komedii i horrorów specjalnie :/

Gość gośćBaranica
O jak sobie milo rozmawiacie :-) Ja przelotem , przyszlam was sprawdzic.

Gość NIE DZIĘKUJ
ciasteczko i jakie kobiety ten twój przyjaciel lubi łatwe jak za długo nie wychodzi to się w*****a :D lol mały ale odważny i dobry kumpel to się ceni

Gość NIE DZIĘKUJ
O jak sobie milo rozmawiacie usmiech.gif Ja przelotem , przyszlam was sprawdzic. Siema 🖐️ tak bez buziaka na powitanie ? no jak to ? Ale my jeszcze nie graliśmy w rozbieranego pokera nie ma czego sprawdzać :P

Gość lula29
O jak sobie milo rozmawiacie usmiech.gif Ja przelotem , przyszlam was sprawdzic. Wielki brat patrzy;) może się przyłączysz a nie tylko przelotem :P?

Gość gośćBaranica
Patrzy i wszystko widzi :-)

Gość lula29
łatwe jak za długo nie wychodzi to się w*****a łatwe? w sensie d*p****je? to ładnie :)

Gość NIE DZIĘKUJ
wiecie co przyznam się bez bicia :( że nie śniły mi się dwie kicie... nie upiłem się ( w piwnych oczach luli) i nie utonąłem( w błękitnych oczkach baranka) to by była śmierć na godną pieśń ( nawet się zrymowało :D )

Gość gośćBaranica
lula nie sugeruj sie . Na pewno madre.

Gość lula29
Ale my jeszcze nie graliśmy w rozbieranego pokera nie ma czego sprawdzać jezyk.gif Ale ja nie umiem w pokera :(

Gość NIE DZIĘKUJ
Patrzy i wszystko widzi Nie wszystko :P hehhe po za tym Ty znowu zaraz padniesz śpiochu 😴

Gość lula29
A co ci się śniło biedaku ? ;P

Gość gośćBaranica
postwo mi nie wyswietla .Wodnik zapomniany na przywitanie 😘

Gość gośćBaranica
o matko -"postow"