Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa farb

farby z palette ma ktoras jakies doswiadczenie

Polecane posty

Gość ciekawa farb

myslalam nad nia, ale podobno jest zla.. wiecie cos?

Gość gość
Nie farbuj tym- włosy robią sie suche, matowe a i wypadają. Kup cos lepszego.

Gość gość
moja koleżanka miała styczność z tym badziewiem. :( włosów do ładu nie moze doprowadzić od ponad roku

Niszczy wlosy i to bardzo. Zwlaszcza klasyczna wersja, siegnij lepiej po z aptecznych biokap, a z drogeryjnych rowniez schwarzkopf z tym, ze w piance, mousse cos tam.

Gość gość
każda farba niszczy włosy debilki, ja od lat farbuję palette i mam piękne włosy, bo dbam o nie stosując właściwą pielęgnację. I nie farbuj bezpośrednio na włosy tylko na olej.

Gość gość
juz tak sie utarło, ze palette strasznie niszczy wlosy a co najsmieszniejsze mowia to te, ktore nawet jej nie uzywaly a powtarzają to jak mantre

Gość gość
Nie uzywalam ale widzialam wlosy przed i po u innych :/ Juz lepszy garnier albo syoss

"Debilko" to chyba czesto w szkole slyszalas i ci sie w mozg wrylo. Mam duze doswiadczenie jesli chodzi o farby i owszem palette w porownaniu do innych farb wypada wyjatkowo slabo.

Gość gość
ja używam palett od przeszło 20 lat nic mi nie wypada nic nie przesusza chwalę sobie bardzo

Gość gość
Ja używałam palette. Jak odpowiednio dbasz o włosy to nie są zniszczone. Tylko ta farba bardzo przyciemnia. Byłam ciemną szatynką i kolor jasny brąz wychodził na moich włosach bardzo, bardzo ciemny. I koleżanki które używały to potwierdzają. Nie wiem jak jest np z blondami. Ja stosuję od dłuższego czasu syoss, jestem zadowolona z koloru i jak na razie farby n ie zmienię.

Gość gość
to jest tylko twoja opinia, więc nie bombarduj ją innych, palette farba jak każda inna, nie zesrajcie się tylko używajcie dobrych kosmetyków, jak macie c*****e włosy to nic wam nie pomoże. nie zwalajcie na farbę

Gość gość
ja nie probowalam ale 3 fryzjerki mowily ze to najwieksze g.o.w.n.o:O

Gość gość
a jak z jej zmywalnosci, bo teraz uzwyam Garnier i wydaje mi sie, ze po 2 tyg sie zaczyna juz zmywac :/

Gość gość
Fryzjerki mówią,że wszystkie farby drogeryjne to g... a mówią to po to,żeby przychodzic do nich i u nich kase zostawiac za farbowanie. Ja farbuję od 2 lat włosy farbą skandynawski blond palette. Farbuje tylko odrosty, co 3 miesiace. To jedyna farba , która super wychodzi na moich odrostach, mam słonaczny blond( ale nie żółty). Jestem zadowolona.

Gość gość
wielokrotnie uzywalam palette, jak szamponu tak farby i nigdy po nich nie mialam problemów z wlosami

Gość kangurzamama
Ja często zmieniam farby. Kupuję różnych firm. Palette jest taka sobie. Najciężej z nij dobrać kolor by farbowaniu był podobny do tego an opakowaniu :/ no, ale cóż. Używałam rozjaśniacza, ale niestety ja przy moich rudych muszę dwa razy powtórzyć i dopiero farba platyna. Ale trzyma się ładnie i nie zauważyłąm, żebym miała zniszczone włosy. Chociaż ja mam grube i sztywne więc to może zasługa tego. Jeżeli chodzi ogólnie o kolor to chciałam mieć miedziany (nie pamiętam numeru) wyszedł ciemny brąz :/ trzymałam krócej. Teraz używam farby numer 575 ognista czerwień to znowu mam bordowy :) ale spodobał mi się :) taka prawda, że jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jaka farba będzie dobra :) oczywiście najlepiej ufarbuje fryzjer w porządnym salonie :)

Palette zniszczyla mi wlosy. Fryzjerka odradzila mi rowniez tego produtku. Najlepsza farbe jaka mialam to SYOSS :) Ciemny braz wymieszany z czekolada:classic_cool: