xDxDxDxD 202 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Mnie nie atakuje na szczęście a Srelki i Srejzi same umieją się bronić Mnie też nie pamiętam żeby atakował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 2 minuty temu 7 minut temu, die_toten_hosen napisał: wtedy nie pilem wcale albo dopiero zaczynalem picie, nie pamietam A teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 2 minuty temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak. Widziałam gdzieś mema, że sezon świąteczny zaczyna się 0,001 sekundy po wyjściu z cmentarza na wszystkich świętych. a pamietasz jak sie podszywalas pod jakas tak aubrey czy cos i wmawialas wszystkim ze to twoje fotki ??? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Margherite napisał: A teraz? teraz codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 10 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: a pamietasz jak sie podszywalas pod jakas tak aubrey czy cos i wmawialas wszystkim ze to twoje fotki ??? xD Pamietem. Abbey Egeland. I po co to wywlekasz, myślisz, że się zawstydzę? Byłam wtedy mentalnym dzieckiem jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Pamietem. Abbey Egeland. I po co to wywlekasz, myślisz, że się zawstydzę? Byłam wtedy mentalnym dzieckiem jeszcze. wiesz ze sie zakochalem w niej bo myslalem ze to ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano przed chwilą Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: teraz codziennie Oj chłopaku... Stoczysz się, albo już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach