Minnie Moskowitz 11 Napisano środa o 20:02 (edytowany) Led Zeppelin - can’t quit you baby jestem w dzwonach… Edytowano środa o 20:03 przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 9 godzin temu Z racji pustki i czyszczenia forum wznawiam mój jałowy temat. Jak tam Kochani spędzacie piąteczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 9 godzin temu Trochę się obsrralismy na nibumbowo ale da się zyc, weekendzik huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 9 godzin temu Czemu te ludzie takie surowe, poważne, posępne aż mie w dołku boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Z racji pustki i czyszczenia forum wznawiam mój jałowy temat. Jak tam Kochani spędzacie piąteczek? Co ja mogę robić? Kończy się miesiąc, więc muszę do wieczora zostać w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 6 godzin temu Zjadłem i odpoczywam po całym tygodniu , a co dalej będzie się zabijać czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Zjadłem i odpoczywam po całym tygodniu , a co dalej będzie się zabijać czas. Ja noszę dwóch chłopców na barana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ja noszę dwóch chłopców na barana No skoro dałaś się wmanewrować to noś i zresztą Ty silna jesteś to co to dla Ciebie . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Ja noszę dwóch chłopców na barana Makarona i Ziemniaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: No skoro dałaś się wmanewrować to noś i zresztą Ty silna jesteś to co to dla Ciebie . Tak silna jak mysz wmanewrować dać się to moja specjalność plecy mnie juz bolą i włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Makarona i Ziemniaka? I ogórka do tego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak silna jak mysz wmanewrować dać się to moja specjalność plecy mnie juz bolą i włosy Najbardziej tych włosów szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Najbardziej tych włosów szkoda. Spokojnie nie wyrwały mi ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie nie wyrwały mi ich A najlepsze, że sam ciągnąłem za włosy podobno , bo nikt mi chyba nie mówił , że nie można aż sam się zorientowałem. No ale to trzeba wiedzieć co się robi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: I ogórka do tego Ukisiłaś cuś na zimę , bo ona zaraz nadejdzie Dzisiaj poczułem jesień aż mi czapkę z głowy zerwało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Ukisiłaś cuś na zimę , bo ona zaraz nadejdzie Dzisiaj poczułem jesień aż mi czapkę z głowy zerwało . Tak z 10 słoików bo my dużo nie jemy. Jeszcze bez czapki chodziłam ale w bluzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 5 godzin temu Sprzątałam w ogrodzie bo jutro mam gosci, musi być perfecto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: A najlepsze, że sam ciągnąłem za włosy podobno , bo nikt mi chyba nie mówił , że nie można aż sam się zorientowałem. No ale to trzeba wiedzieć co się robi . Trochę to boli ale dzieciom sie wybacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak z 10 słoików bo my dużo nie jemy. Jeszcze bez czapki chodziłam ale w bluzie Myślałem że tir obok mnie przelatuje, bo ten sam podmuch wiatru i lubi za daszek łapać po czym porywać i nawet nie ma kogo winić za to. Ja mało w tym roku takich przetworów mam , a ze sklepu niezbyt są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 117 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Trochę to boli ale dzieciom sie wybacza John Wick 3 leci na TVN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, Qwerty88 napisał: Sprzątałam w ogrodzie bo jutro mam gosci, musi być perfecto Jak wam wiatr nie porwie wszystkiego Zimno już na ogródku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Margherite napisał: Jak wam wiatr nie porwie wszystkiego Zimno już na ogródku. Wiem! Głowę chce urwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu Najgorszy jest wiatr a gazy są łatwopalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 4 Napisano 3 godziny temu zabijcie się wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Co ja mogę robić? Kończy się miesiąc, więc muszę do wieczora zostać w pracy Ale chyba już z niej wyszłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale chyba już z niej wyszłaś? Priscilla masz konto na nerwicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: Priscilla masz konto na nerwicy? A co ja znerwicowana? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A co ja znerwicowana? Nie. bo jest tam taka Priscilla myslalem ze to ty https://www.nerwica.com/profile/68517-priscilla_126/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu https://nerwica-forum.wpcdn.pl/monthly_2025_09/IMG_20250920_184453.jpg.d254aadedad8abc8a0f2609d8624f260.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu Troszkę się uśmiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach