die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Troszkę się uśmiałam. z czego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, die_toten_hosen napisał: z czego ? Z tej Priscilki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: Myślałem że tir obok mnie przelatuje, bo ten sam podmuch wiatru i lubi za daszek łapać po czym porywać i nawet nie ma kogo winić za to. Ja mało w tym roku takich przetworów mam , a ze sklepu niezbyt są. A to nie tir tylko tornado Duzo jesz to ciągle ci malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Minnie Moskowitz napisał: Z racji pustki i czyszczenia forum wznawiam mój jałowy temat. Jak tam Kochani spędzacie piąteczek? pije piwko, zaraz spac ide bo musze jutro cos zalatwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Z tej Priscilki. a wiesz kim jestem? pisalismy kiedys na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: John Wick 3 leci na TVN Tak ale bajki ważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: Sprzątałam w ogrodzie bo jutro mam gosci, musi być perfecto Sąsiad też przyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale chyba już z niej wyszłaś? Jeszcze chwila, jeszcze moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A to nie tir tylko tornado Duzo jesz to ciągle ci malo No tak ale jestem wtedy wydajny i utrzymuję wysokie morale, a to kosztuje dobrą dietę. To bydle wiater pełno liści mi nawiało do zagrody i trzeba to uprzątnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, die_toten_hosen napisał: a wiesz kim jestem? pisalismy kiedys na kowbo Wiem, pisałeś mi juz to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze chwila, jeszcze moment Ach, praca to twoje życie chyba. Pomyśl o relaksie przy piąteczku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wiem, pisałeś mi juz to. pamietasz o co sie poklocilimsy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wiem, pisałeś mi juz to. To chyba ten alkoholik tirowiec, który zażywa prochy i pije przy tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 963 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: No tak ale jestem wtedy wydajny i utrzymuję wysokie morale, a to kosztuje dobrą dietę. To bydle wiater pełno liści mi nawiało do zagrody i trzeba to uprzątnąć. My jemy gofry z bananami i czekoladą i bitą śmietaną a do tego frytki i sok pomarańczowy i popcorn i lody Pełno liści mam ale nie chce mi sie sprzątać tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To chyba ten alkoholik tirowiec, który zażywa prochy i pije przy tym. wtedy inny bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ach, praca to twoje życie chyba. Pomyśl o relaksie przy piąteczku. Kiedyś trzeba, bo zaczynam się robić głodna Tydzień tak szybko zleciał, że nawet człowiek nie zauważył, że weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: wtedy inny bylem Alkoholik zawsze będzie alkoholikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedyś trzeba, bo zaczynam się robić głodna Tydzień tak szybko zleciał, że nawet człowiek nie zauważył, że weekend Uciekają te dni jak przez palce, to fakt. Przed chwilą była wiosna, a tu boom, już jesień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: My jemy gofry z bananami i czekoladą i bitą śmietaną a do tego frytki i sok pomarańczowy i popcorn i lody Pełno liści mam ale nie chce mi sie sprzątać tego. Najgorzej jak sąsiad pograbi liście i później to zapali, zamiast dać do zielonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Uciekają te dni jak przez palce, to fakt. Przed chwilą była wiosna, a tu boom, już jesień. Za 90 dni Boże Narodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Alkoholik zawsze będzie alkoholikiem. Nadal tu wchodzi jak do burdelu i wyzywa się na przypadkowych babach Nie każdy alkoholik to oszołom. Niektórzy to som cichutcy alkoholicy pijący do lustra. Zależy od osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: My jemy gofry z bananami i czekoladą i bitą śmietaną a do tego frytki i sok pomarańczowy i popcorn i lody Pełno liści mam ale nie chce mi sie sprzątać tego. Wieczorem nie jem tylko woda,bo zęby umyłem. Trzeba jakąś dmuchawę do tych liści kupić i to wygląda jak sprzątanie śniegu który dosypuje , bo ciągle przylatują kolejne liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Za 90 dni Boże Narodzenie To jakieś szaleństwo… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: To jakieś szaleństwo… Znicze i wkłady już powykładane na Wszystkich Świętych, za chwilę będą wyciągać Mikołaje i choinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sąsiad też przyjdzie? w weekendy jest zajęty bo jego dochodząca u niego nocuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znicze i wkłady już powykładane na Wszystkich Świętych, za chwilę będą wyciągać Mikołaje i choinki Tak. Widziałam gdzieś mema, że sezon świąteczny zaczyna się 0,001 sekundy po wyjściu z cmentarza na wszystkich świętych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Alkoholik zawsze będzie alkoholikiem. wtedy nie pilem wcale albo dopiero zaczynalem picie, nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Nadal tu wchodzi jak do burdelu i wyzywa się na przypadkowych babach Nie każdy alkoholik to oszołom. Niektórzy to som cichutcy alkoholicy pijący do lustra. Zależy od osoby. Dowal mu i może się uspokoi wariat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: w weekendy jest zajęty bo jego dochodząca u niego nocuje Jaka obeznana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dowal mu i może się uspokoi wariat Mnie nie atakuje na szczęście a Srelki i Srejzi same umieją się bronić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach