Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetow ale nie tylko

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie od rozstania facet moze sobie uswiadomic ze to byla jednak ta otp. Ile moze yo trwac tugodni czy miesiecy? O czy to jest rzeczywiscie mozliwe?

Gość Herbatynka
Podobno jest możliwe, ze nawet po roku, albo dwóch tak słyszałam, ale to zależy od faceta, od powodów rozstania itp, no ale jednak wszystko jest możliwe:-)

Gość Herbatynka
@Zbereźnik, a powiedz słyszałeś o takim przypadku że facet odezwał sie do byłej dziewczyny po tylu latach???

Gość gość
czyli gdy facet nie odzywa sie 4 czy 6 mcy po rozstaniu to jeszcze nic nie znaczy?

Gość Herbatynka
Zbereźnik a co w takim razie tobą kierowało???

kolezanka z tego forum... ;) z reszta to bylo troche jak oczyszczenie. a tak w ogole to my nie gadamy o uczuciach... :P :)

Gość Herbatynka
To w takim razie o czym? o tęsknocie za tą osobą?

no ja sie z nia spotkalem zeby zakonczyc pewien rozdzial. ale co facet to jakas historia... :)

Gość gość
zbereznik, spotkales sie i co? To bylo jedno spotkanie? Napisz bo mam podobna sytuacje

ale ja nie chce pisac, to jest dluga historia, bardzo prywatna i nie nadaje sie na tapete... ;P

Gość gość
No wez, ale tylko troszke ;) Ona sie w Tobie zakochala po powrocie?

Gość Herbatynka
Czegoś tu chyba nie rozumiem:-( spotkałeś sie z panną po 5 latach aby zakończyć pewien rozdział w życiu:-?

Gość gość
I nie ma zbereznika:( a ja mam problem :( Ostatnio sporo historii widze na forum z podobnym scenariuszem i nikt nie wie o c chodzi. Myslalam, ze zbereznik nas oswieci. Jestem pod trzydziestke. Facet odezwal sie po 6 latach!! Kiedys bylismy prawie razem, ale spanikowalam i ucieklam :( Kontakt naturalnie sie urwal i on wszedl w zwiazek z inna ktory trwal az 5 lat. Pozniej odezwal sie do mnie - nawiazalismy scisla znajomosc (codzienne maile, skype, spotkania srednio raz w tygodniu - na neutralnym gruncie = 3 razy byl pocalunek) No i jak zapytalam cos o zwiazek to po mordzie dostalam : On nie chce sie wiazac! Kontaktu po moim pytaniu nie ograniczyl, powiem, ze nawet intensywniej zabiega (dodam, ze to on jest inicjatorem wiekszosci spotkan i to on sie odzywa) Nigdy mu sie nie narzucalam.

Gość gość
No gdzie ten zbereznik

Gość gość
O dzieki gosciu;)!!

Gość gość
wg mnie to on ma juz zwiazek , a z toba byc moze bedzie romans. Mialas szanse wczesniej , moze cos czul do ciebie , ale teraz juz nie chce sie wiazac na powaznie , Juz sie zwiazal , romans i odskocznia go inetersuje.

Gość gość
gość wg mnie to on ma juz zwiazek , a z toba byc moze bedzie romans. Mialas szanse wczesniej , moze cos czul do ciebie , ale teraz juz nie chce sie wiazac na powaznie , Juz sie zwiazal , romans i odskocznia go inetersuje. Nie no gdzie:) nic nie ma o to chodzi. I zaden romans go nie intersuje.

Gość gość
dlaczego te tematy tak szybko umieraja :(?

Gość gość
No właśnie dlaczego??????????????????????

Gość gość
Ja tam nie wierze w odgrzewane po 5 latach flaki.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ja tam nie wierze w odgrzewane po 5 latach flaki. No spoko, kolejna schematyczna wypowiedz : odgrzewany kotlet, 2 razy do tej samej rzeki itd :D

Gość gość
musztarda po obiedzie.

Gość gość
kto nie wierzy w odgrzewane flaki po 5 latach? sama jadlam, jak dobrze byly zamrozone, to sie nie otrujesz :D smacznego :D

Gość gość
A to prawda, że mrożenie świetnie potrafi przedłużyć świeżość produktów. :-D