Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ EKSPERYMENT czyli jak dobrze schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem Ewa. a to dieta którą gdzieś pod patrzyłam i troszkę zmieniłam. Dieta na której nigdy nie głodujesz.... Dieta to kilka zasad: 1. Warzywa bez ograniczeń, jesz ile chcesz nie liczysz kcal. 2. owoce do godziny 14stej nie liczysz kcal jesz ile chcesz 3. owoce po 14stej liczysz każdą ilość. ograniczasz. 4. dużo herbaty, ziółek, kawa, woda z cytryną 5. kawa z mlekiem to jest posiłek, kawa czarna można pić częściej 6. wszystkie inne produkty - liczymy kalorie 7. kalorie powinny być maksymalnie 650 kcal. 8. ćwiczenia, ruch przynajmniej 3 razy w tygodniu po 45 minut 9. jeśli była impreza i wyszło więcej kcal, dzień tylko warzywa i owoce! jesz co chcesz kiedy chcesz tylko trzymasz się kcal i ćwiczysz :) ile można schudnąć? jeśli masz otyłość? to nawet 3 kg na tydzień. dieta powinna trwać tyle ile musisz stracić, jest w niej dużo warzyw i owoców więc dostarczamy witaminy i minerały :) można zjeść słodycze jeśli mamy na to ochoty, tylko wtedy zostanie nam mało kcal na dany dzień... polecam! ;) odpowiem na każde pytanie buziaczki :*