Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie OSŁONKI na narożniki

Polecane posty

Gość gość

Co polecacie?? Synek skończył 8 miesięcy, jest bardzo żywy.. przemieszcza się w różnych pozycjach, zaczął czworakować, wstaje itp. Do tego jest ciekawski, lubi zajrzeć tu i tam... zaraz zacznie chodzić przy meblach (już trochę umie po kanapie).. Potrzebuję osłonek na narożniki. Mam z baby ono, ale to jakaś porażka.. w ogóle nie są dopasowane do narożników.. nie trzymają się, spadają co chwilę.. no tandeta po prostu!!. Próbowałam je jakoś przykleić na taśmę klejącą, ale nie zdaje to egzaminu. -- Czytałam pozytywne opinie o narożnikach baby dan, ale ktoś też napisał, że szybko się odklejają.. to ja już nie wiem. -- A może kupić takie piankowe listwy zabezpieczające i z tego poucinać osłonki na narożniki? Właśnie przeglądam.. na allegro takie są.. i wyjdzie nawet ok cenowo, bo są 4 listwy po 50cm i może je sobie dowolnie ucinać. Już nie wiem.. -- Macie coś sprawdzonego??

Gość Pani Joanna
kup sobie okragly stol i bedziesz miala problem naroznikow z glowy

Gość gość
Taki komentarz zbędny.. nie planuję zmiany mebli! Mam dużą starą ławę owalną, która traktujemy jak stół i mam małą nową kanciatą ławę, która ma więcej narożników niż 4, bo jest taka nasuwana jedna część na drugą. Są też narożniki na szafce pod tv i na komodzie, przy której stoi łóżeczko. Muszę dać jakieś osłonki, bo synek wszędzie zagląda. A jak usprawni to czworakowanie to będzie zwiedzał mieszkanie..

Gość gość
wszystkie sie odklejaja :( moje dziecko samo w ktoryms momencie zaczelo sciagac i brac do buzi to badziewie. ja przestawilam stol tak zeby jej na drodze nie stal .

Gość gość
Nie ma opcji przesunąć.. kojec mam duży i zajmuje sporo miejsca.Zresztą, gdzie jej bym nie postawiła, to i tak te narożniki będą. To chyba te listwy będą najlepsze.. może jakoś wytrzymają.. nikt nie miał?