Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfum

Temat rzeka

Polecane posty

Gość perfum

Hej, poznałem jakiś czas temu, około miesiąca bardzo fajna dziewczynę (24l.). Wiem, że lubi perfumy i wiem, jakie chciałaby mieć. Za nie długo ma urodziny i zastanawiam się czy by jej ich nie kupić.. Problem polega na tym, że ona też wie ile one kosztują.. i nie chciałbym żeby poczuła się.. niezręcznie, bo np. jedne kosztują 120 zł za 50 ml.. drugie więcej.. do tego myślałem jakiś mały bukiecik i coś słodkiego.. co myślicie? Bo jeśli nie te perfumy to, co innego mogłoby jej się spodobać.. Jeździ na koncerty, lubi perfumy i kosmetyki ogólnie, kocha morze, ale juz po sezonie jest.. Podpowiedzcie coś proszę :) Ja mam, lat 28. :)

Kup jej zestaw SPA, jakieś fajne sole do kąpieli (może pulsującą kulę), zapachową świeczkę, jakiś olejek, inne gadżety a do tego kwiaty. Jest niestandardowo i miło :D

Gość klafsj
się przejmujesz :P kup jej te perfumy, na pewno się ucieszy

Gość w_b_z
kup perfumy, trochę przekornie pomarudzi,ale pewnie się ucieszy ;)

Gość gość
perfumy najlepsza niespodzianka czy tez prezent to taki z ktorego jestesmy zadowoleni :) zatem nie kombinuj tylko idz na zywiol

jak kupisz jej po miesiącu znajomości cokolwiek drogie to jesteś burakiem naiwnym :D coś skromnego w dobrym guście to nie twoja żona zeby jej diamenty fundować, O tu sie je****bnij Synek.... O TU 🖐️

pomyśl, że jak kupisz jej coś drogiego, to może poczuć się niezrecznie, bo może pojawić się u niej uczucie konieczności odwdzięczenia tym samym - a może dla niej to są duże pieniadze.

Gość perfum
jeszcze jakieś pomysły? Na razie wybieram zestaw SPA itd :)