Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123456789

moja mama a chlopak

Polecane posty

Gość gosc123456789

witam. Od ponad roku spotykalam sie z kolega, przyjaznilismy sie, pomagalismy sobie, kiedys moja mama dowiedziala sie ze z nim wyszlam zaczela na mnie krzyczec ze ''gdzie ty sie szwedasz z jakimis chlopaczyskami?! Kreci Ci sie juz?! masz zakaz wychodzenia z domu!'' mimo to, nadal sie spotykalismy. Od kilku tygodni jestesmy razem, kilka dni temu bylam u niego w domu i zadzwonila mama z pytaniem ''gdzie Ty jestes?'' no wiec mowie jej ze u niego a ona do mnie ''Chyba Cie p********ilo! myslalam ze Ty jestes madrzejsza! w tej chwili do domu! jak Ty mozesz tak u kogos siedziec?! od kiedy to dziewczyny chodza do chlopakow do domu?! nie dyskutuj ze mna! masz zakaz gdziekolwiek wychodzic''... on slyszal co ona mowila, pocieszal mnie, ze wszytsko sie ulozy, ze sie przyzwyczai i takie rozne. kocham Go, calkiem powaznie myslimy o tym zwiazku, jest on moim pierwszym chlopakiem, bo nie mam zwyczaju miec zwiazku na miesiac czy dwa... nie chce zeby ona to zepsula i jest mi przed nim strasznie glupio tym bardziej ze jego rodzice mnie lubia, rozmawiaja ze mna, smieja sie, a ona wrecz przeciwnie... nie umiem z nia rozmawiac za bardzo bo nie mam z nia az tak dobrego kontaktu.. prosze powiedzcie mi co mam robic, nie mam juz do niej sily ;( chce zeby go zaakceptowala. dodam ze on ma 18 lat ja juz prawie 17.

Gość gość
Po pierwsze czt twoja mama zna jego i jego rodzine ? Po drugie ,ile masz lat ?

Gość gość
powiedz mamie że jesteś w ciąży napewno sie ucieszy :)

Gość gość
a przepraszam , pisalas ze masz 17 . Czy twoja mama zna jego rodzine ?

Gość gosc123456789
nie uprawiamy seksu, mam zamiar jeszcze z tym poczekac. tak, moja mama zna jego mame, mieszkamy w tej samej miejscowosci, sa normalna, porzadna rodzina. on uczy sie w liceum, nie pali, nie pije, szanuje mnie. nawet moja ciocia mowila ze to porzadny chlopak.

Gość gość
pytalam o rodzine , bo moze twoja mama uwaza ze nie jest z ,,dobrego domu ,,. W takim razie twojej mamie zalezy na twoim wyksztalceniu, boi sie zebys nie zrobila jakiegos glupstwa i nie zaszla w ciaze. Jest jeszcze mozliwosc ,ze twoja mama nalezy do tzw. toksycznych matek . Ale wtedy nigdy nic sie nie zmieni . Chocbys miala 30 lat to zawsze bedzie cie niszczyc i niszczyc twoje zwiazki .Sa takie kobiety .Nie moga pogodzic sie ze szczesciem corek i zawsze burza to co one sobie zbudowaly . Dla nich szczesciem jest to ,ze one sa same . Niestety czesto corki poddaja sie takim matkom i sa ich ofiarami . Jednak wydaje mi sie ,ze w twoim przypadku twoja mama boi sie zebys nie zaszla w ciaze , chce zebys skonczyla szkole i zdobyla zawod . Niemniej martwi mnie jej odnoszenie sie do ciebie typu ,,jestes p**********a,, itp. Dlatego nasunela mi sie mysl ,ze moze byc jedna z toksycznych , zazdrosnych matek o szczescie swoich corek . A takie matki przeganiaja nawet najporzadniejszych chlopakow.

Gość gosc123456789
ogolnie zastanawiam sie czy powodem jej nie zadowolenia moze byc fakt ze moja siostra w dosc mlodym wieku zaszla w ciaze z bardzo nie odpowiednim chlopakiem, ktory teraz jest w wiezieniu. nie sa juz razem ale moze mama nie chce zebym zrobila tak samo... tym bardziej ze siostra oklamywala mame ze jedzie z kolezankami na wakacje a pojechala do chlopaka, a byla w moim wieku.

Gość gość
na pewno to ma zasadniczy wplyw. Mialam sie wlasnie pytac o twoje rodzenstwo i ich zwiazki . Twoja mama sie boi o ciebie , chce jak najlepiej , ma przykre doswiadczenia z twoja siostra , nie chce zebys popelnila bledu . Oczywiscie nie powinna przeginac w druga strone . Badz madra , ucz sie na bledach siostry .

Gość gość
a chlopakowi powiedz co moze byc przyczyna jej zachowania , opowiedz mu o siostrze . Powinien zrozumiec cala sytuacje.

Gość gosc123456789
chlopak o wszystkim wie. aktualnie siostra ma narzeczonego ktorego mama bardzo lubi. Bardzo mnie to boli, ze musze cierpiec przez bledy mojej siostry, czy ja jestem czemus winna? bo naprawde nie mam zamiaru popelniac takich bledow jak ona.

Gość gość
to może powiedz dokładnie to samo twojej mamie, chociaz wedlug mnie to jest wlasnie taka toksyczna matka. A masz jeszcze jakieś młodsze rodzeństwo, czy ty jestes najmłodsza?? Co z tata? Mieszka z wami, może on cię wesprze?

Gość gosc123456789
jestem najmlodsza, mam 2 strasze siostry, ale jedna z nich chodzi na studia i jest bardzo spokojna, nie chce miec meza ani nic. tak, tata mieszka z nami, ale tata jest bardzo spokojnym czlowiekiem i to wlasnie mama jest ''glowa rodziny'' o praktycznie wszystkim decyduje ona

Gość gość
a chlopakowi powiedz co moze byc przyczyna jej zachowania , opowiedz mu o siostrze . Powinien zrozumiec cala sytuacje.