Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatka23latka

czym zaskoczyć żonatego faceta bo jestem niedoświadczona

Polecane posty

Gość gość
czym zaskoczyc powiedz mu ze zaszlas z nim w ciaze

Gość renatka23latka
Nie chcę mieć męża. Chcę być wolną kobietą i chodzić do łóżka z kim będę miała ochotę i kiedy będę miała. Tak więc, przykro mi, ale nie trafiony ten strzał. Mam duże potrzeby i jestem atrakcyjna, mam zamiar z tego korzystać. Żonaty czy nie, ważne że mnie kręci, reszta mnie nie interesuje. Nie jestem k***ą, bo nie będę brać za to pieniędzy, robię to dla obopólnej przyjemności, mężczyzna mi daje to czego chcę, a ja daję to jemu. Jestem wyzwoloną kobietą i będę spotykać się z kim mam tylko ochotę.

Gość doradczyni domowa
najlepiej zostawić go w spokoju, niech się męczy dalej

Gość renatka23latka
Jestem z Wielkopolski.

ostatnio ma zawsze dalej niz blizej chcialem cie na kawe zaprosic ale rower mi sie zepsul bede ci wspieral z dystansu w twoich potyczkach rozkosznych

Gość kiwi_fruit
Renatka23latka, jestem od Ciebie 3 lata młodsza i mam kochanka 18lat starszego, rozumiem Cię ;) Z tym że my się jeszcze normalnie przyjaźnimy i to trochę więcej niż seks :) Czym go zaskoczyć? Mhm, ja się umówiłam na spotkanie, żeby porozmawiać o pracy, na kolację przy hotelu, założyłam prostą czerwoną sukienkę i szpilki, a pod spód pończochy i czerwoną bieliznę ;) Przyznam, że się nie spodziewał takiego obrotu sprawy :D

Gość gość i kość
do renatka23latka nie boisz się anala...? jak ma dużego to będzie Cię bolało !

Gość gość
co tam się działo...?

Gość Honka 2141
to fakt zonaci faceci maja duze doswiadczenie i zapewniam cie ze oszalejesz przy nim on doskonale wie jak zrobic kobiecie przyjemnosc i zna wszystkie miejsca na ciele a czym ty go mozesz zaskoczyc tym czego nie dala mu jego zona musisz sie zorientowac

Gość gość
Renatka, zrób jak Kiwi. Tylko pod sukienkę nie zakładaj bielizny. Facet padnie, jak zobaczy. Możesz tak przyjść do pracy i sprawić, żeby zobaczył. wiem, że to sadyzm, bo cały dzień z erekcja będzie trudny, ale opłaci się.

Gość Donella 23
Ja tez mam ostatnio ochote na swojego szefa, a on chyba na mnie . Ja wolna i niezalezna. Niestety on zonaty, boje sie ze jak sie wdam z nim w romans , to mnie pozniej wywali z pracy a na to sobie nie moge pozwolic. Ale tez podobnie jak ty mam czasami taka ogromna ochote na niego , pracujemy sami we dwoje :)