Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMgość

Plamienie w dniu spodziewanej miesiaczki brak okresu i test negatywny

Polecane posty

Witam. Wdniu spodziewanej miesiaczki miolalam plamienie.....2-3 kropelki......dalej nie mam okresu a powinien byc 14.09......robiłam test 2 dni po spodziewanej @ i wyszła druga blada kreska.....wiec powtorzyłam test wczoraj i wyszła jedna kreska...co mam zrobić?..powtorzyć test???Dodam iż staram sie o maleństwo?.....Mam teraz metlik w głowie bo robiłam jeden test i wyszła ta blada kreska a na drugim tescie jej nie było...prosze o wypowiedzi i pozdrawiam :)

Gość gość
Mozliwe,ze ciaza. Testy byly tej samej czułosci? Najlepiej jak pojdziesz na bete z krwi,bedziesz miala 100% pewnosci

pierwszy test to Nordtest..ten mi wykazal druga blada kreske...pozniej zrobiłam Quixx....ten wykazał tylko jedna :(

Gość gość
jesteś w ciąży, test quick może jeszcze przez tydzień nie pokazać drugiej kreski, umów się do gin., albo zrób bete

Dziękuje za wypowiedź:) planuje jeszcze z rana jutro zrobić test..i zastanawiam się czy jutro do gin nie iść. Czy to nie będzie za wcześnie?

Gość gość
mozesz pójść, lekarz zorbi usg i wiele się wyjaśni, a jeśli będą wątpliwości wyśle ciebie na betaHCG z skierowaniem, jeśli będzie to lekarz państwowy

Gość gość
Ja miałam malutkie plamienie w 24 d.c.(cykle 26-dniowe). Myślałam, że okres nadchodzi. W 28 d.c. zrobiłam popołudniu pre-test. Wyszedł dosłownie cień cienia drugiej kreski. 29 d.c. rano zrobiłam quixx test i kreska była nadal b.jasna ale jednak widoczna. W ten sam dzień zrobiłam betę.Wynik 72,5 :) Tobie też polecam zrobić betę. Wynik będzie wiarygodny.Został mi jeden test sikany więc dziś z ciekawości zrobiłam. Kreska nadal ledwo widoczna. Gdyby nie beta nie byłabym w stanie stwierdzić czy na 100% jestem w ciąży.