Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamiillos

Dlaczego piękne kobiety wybierają brzydkich mężczyzn

Polecane posty

Gość Kamiillos

Wytłumaczy mi to ktoś bo nie kumam... Wiążą się z jakimiś kolesiami w okularach, z brodą, z zapadniętą klatą, którzy są niezaradni i ciotowaci, a prawdziwe chłopy takie jak ja się marnują...

Gość gość1000
szczerze mówią raczej nie widze żeby to było jakies masowe zjawisko że piekne kobiety wybieraja brzydkich mężczyzn:D może jakieś nieliczne przypadki, a poza tym może oni są brzydcy twoim zdaniem, a zdaniem tych dziewczyn sa atrakcyjni:D

Gość Kamiillos
A ja właśnie widzę że to coraz częstsze. Podam przykład. Wpadła mi w oko pewna kobieta. Z wyglądu mój ideał - blondynka, niebieskie oczka, zgrabniutka, śliczna buzia. Ale to nie wszystko. Charakter też super, bardzo miła i mądra osóbka. Chciałem ją poderwać, ale niestety ona spotyka się z takim dziwacznym gościem, który wygląda jak jakiś hipis czy żul. Nieogolony, nieuczesany, w okularach, chuderlawy i skrzywiony, szrama na policzku, ciuchy jak ze śmietnika. K***a co ona w nim widzi?

Gość gość
Ale masz gust.. Ja p******ę.

Gość gość1000
może ma taki gust że właśnie tacy są dla niej atrakcyjni:D nie ma żadnej zasady że coś sie musi komuś podobać lub nie podobać

Gość Kamiillos
I nie tylko o nich chodzi, ale o resztę też... Idzie taka piękność, a za rękę trzyma ją jakiś mało męski brzydalek wyglądający na nieudacznika. I gdzie tu sprawiedliwość?

Gość Kamiillos
Gość - a jaki Ty masz co? Pochwal się no!

Gość gość1000
w tych sprawach nie ma żadnej sprawiedliwości:o

Gość Kamiillos
Właśnie widzę że nie ma... Ja jestem przystojnym brunetem, mam 189 cm wzrostu, fantastycznie wyrzeźbioną klatę, mam czym bzykać, do tego jestem przedsiębiorczy, mądry i myślę przyszłościowo (mam prawko, mieszkanie, auto), a kobiety non stop wybierają takich leszczy...

Gość xen
Wygląd i pieniądze to nie wszystko.

Gość gość
Nie chcialabym kogos takiego jak Ty 🖐️ Wyżej srasz niż d*pe masz. Kobiety nie lubią takich facetów, przykro mi. Trochę pokory 🖐️

Gość gość
Gosciu z 15:39:22 sek. dlaczego ma zly gust ? Co masz do zgrabnych , ladnych , niebeiskookich blondynek ?

Gość Kamiillos
Znam swoją wartość i nie będę udawał skromnego tylko dlatego, że tak wypada. Wiem że jestem lepszy od tego jej faceta i w*****a mnie że takie złotko się marnuje u boku kolesia który niczego jej nie zapewni.

Gość Kamiillos
No właśnie też ciekaw jestem. Dodam że ona jest w 100% natural, żaden plastik, raczej bardziej rockowy image.

Gość Kamiillos
Xen - a co jest jeszcze ważne? Charakter? Dobre sobie! Jeśli nie masz kasy i fajnego wyglądu to gówno to daje.

Gość gość
kobiety popadają po skrajnościach albo brutal napakowany testosteronem albo ciota z wpadniętą klatą. Ja jestem ten normalny facet wyśrodkowany i tacy są zwykle sami.

Gość gość
Między Tobą a nim jest zapewne znacząca różnica - on nie traktuje jej przedmiotowo. I na pewno ma dużo więcej w głowie niż taki napompowany dureń jak Ty.

Dlatego, że masz zryty charakter, co widać po twoich postach, kobiety wolą fajnych, sympatycznych mężczyzn od tych "pięknych".

Gość gość
gość Między Tobą a nim jest zapewne znacząca różnica - on nie traktuje jej przedmiotowo. I na pewno ma dużo więcej w głowie niż taki napompowany dureń jak Ty. xxxx Jak ktoś ćwiczy to od razu ma przedmiotowo traktować kobietę? A co to normalny porządny mężczyzna z ładnie wyrzeźbionym ciałem nie może istnieć?

Gość gość
ale czy autor to wzór wszystkich mężczyzn? Trochę się zastanówcie zanim coś napiszecie bo takie bzdury piszecie byleby przeciwko facetom.

Gość gość
A ty znowu z tym brunetem Fiku oj Fiku :*

Gość gośćhołek
Trzeba być sobą,tempic lamusow i cioty,a większość tych kobiet to blachary,tylko chajs sie liczy,zro zasad brak słów,a wola takich bo c***a jest ******* z chajsu i jeszcze sie cieszy,a one i tak dają d**y komuś innemu,j****a obluda

Gość gośćhołek ochota
Pudzian tez jest sam a może miec kazda i nie jedna o nim marzy,a ten z kLata wyskakuje i z jest brunetem,czas kenow juz minal teraz tylko łobuz ma swoje 5 min pamietaj

Gość gość Pralinka
Kobiety nie lubią przemądrzałych,zarozumiałych facetów. Facet musi być taktowny . Uroda schodzi na drugi plan. To kobieta musi być urodziwa,bo wtedy dodaje facetowi blasku,prestiżu. Facet to plec brzydka. Musi być przedsiębiorczy,zaradny,opiekuńczy, szczodry,konkretny,czuły i kochajacy a nie cwaniakowaty pustak.

Gość gość
Jak jest chłopak ładny to bedzie przez kobiety gnębiony np pokazując sie w slipkach dziewczynie z netu otrzyma komentarz dziewczyny "rzygam" i bloka, co inaczej gdyby brzydko wyglądał i śmiesznie kobiety mają odwrotną seksualność, że jakiś brzydal w dodatku podstepnie chce im wsadzic, dlatego mężczyzni tacy sie stają. Praktycznie nie zdarza sie aby kobieta szukała chłopaka, tylko mają opisy w stylu panowie po 30ce..., kasa? tak, ale też to że młodzi są jeszcze ładni, a tacy kobietom sie nie podobają.

Gość gość
Pudzian nie jest w moim typie. Jestem atrakcyjną kobietą lubię naturalnych mężczyzn

Gość gość
kobiety mają podejście czysto instrumentalne - facet - sama nazwa mówi - ktoś od spełniania potrzeb. Bądz facet, bądz męski, co z ciebie za facet jak nie masz co zaoferowac kobiecie itp