Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

informatyk wazna matma

Polecane posty

Gość gość

nie jestem mocny z matmy czy mam szanse dostac sie do technikum informatyczne ???

Gość gość
nikt z was nie chodzi lub chodził do technikum ???

Gość vbnjm
A skąd mamy wiedziec czy sobie poradzisz. Jak przycisniesz i sie przylozysz to przecież Ci nikt nie zabroni iść do takiej szkoły.

Gość gość
też nie byłem jakiś dobry z matmy a jednak na studiach informatycznych dałem radę, jak nie jesteś debilem i myślisz to mimo że jesteś kiepski z matmy dasz se radę czarny bracie

Gość gość
ok dzieki

Gość gość
matma nie jest taka wazna. Znam mnostwo informatyków, z roznych szkol.... malo kto jest wybitny z tego przedmiotu. Na informatyke rekrutuja tez geografie i chyba fizyke, ale to zalezy od szkoly

Gość gość
infa to prosta matma dla debili

Gość gość
a jaka mieliscie srednia ocen?? albo jaka trzeba miec srednia zeby do technikum sie dostac ....bo wiadomo testy trzeba napisac jako tak oby nie tragicznie chociaz najlepsi polegaja na testach ...jedyny ratunek swiadectwo

matma nie jest taka ważna jak myślenie. Na informatyce trzeba myśleć, a jeśli masz problem z matmą, to różnie moze byc.

Gość gość
info z matma sie wiaze , ale do technikum czy liceum kazdego przyjmuja, gorzej natomiast bys mial ze studiami

Gość gość
kazdego to chyba do zawodowki .przyjma .ale technikum czy liceum nie gadajcie ...dobrze trzeba napisac testy a jest ich troche no i na swiadectwo tez patrza ....no sory watpie aby kogos co ma mierne i tróje dostanie sie do technikum