Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość Mariolka14
No to smutne.

Gość sauna jest mi obca
nie nie ja mogę patyki na kiełbaskę wystrugać :D i przy ognisku się zagrzać ... bardziej moje klimaty:)

No ja grzybów nie lubię więc mi zatrucie nie grozi. Nawet mam wstręt do zapachu gotujących się grzybów. Nawet jak czasem na pizze to kupuję bez pieczarek. Ale Grilla to chętnie bym zjadł no taką rybkę Sandacza czy pstrąga.

A ja lubię jak kobieta ma trochę ciała. Powiedzmy że ma tak z 10kg nadwagi. Byle by nie ważyła 90 lub więcej.

Gość sauna jest mi obca
ja też nie przepadam jakoś strasznie za grzybami, ale tu bardziej chodzi o zbieranie ... moge pozbierać i komuś dać :D (oczywiście jadalne)

A co nie lubisz kiełbaski czy rybki??!! Po rybce z grilla nie przytyjesz. A po drugie chyba znasz takie stare Polskie przysłowie. Facet nie pies na kości nie leci.

Gość sauna jest mi obca
o no to zwolennik kochanego nigdy wiele ;) ja wolę siebie w normie, gdy jest się młodym to nie zawadzi ale w pewnym wieku trzeba uważać na te 10, 15 wzwyż .. :) ta czekoladaaaa ... :D

Gość sauna jest mi obca
no właśnie wracaj ! bo ja muszę do sauny ! tej dwa na dwa :D

Gość sauna jest mi obca
ryby lubię, kiełbaskę tylko powąchać :) jakiś mam wrazliwy zołądek na smażone, pieczone itp

Gość Mariolka14
Też ostatnio grzeszę ze słodkościami,ale co tam na razie mój rozmiar mi pozwala:D

Gość sauna jest mi obca
a mój zaczyna mi bronić ! :D

Gość Mariolka14
Rybki też lubię mniam,ostatnio robiłam sumika:)

Jak się je słodycze to się ma słodszą minę i jest się słodszym. Jak tam mogę jeść i jedno i drugie i nie przytyję. Po prostu mam dobrą przemianę materii i tyle. Jakby co to mogę od którejś zabrać trochę kg.

Ojej a ja nigdy suma nie jadłem za z chęcią bym spróbował. Jadło się już sporo Ryb ale jakoś Suma nie miałem okazji.

Gość sauna jest mi obca
u mnie ryby są na pierwszym miejscu, tylko w sklepach żaden wybór ... Głównie mrozone i oblodzone. A jak sie pojawi coś lepszego to cena odstrasza niestety :(

Gość sauna jest mi obca
najmilej wspominam te złowione przez tatę mojej przyjaciółki i smazone na masełku pyszne .. :) Te czasy juz nie wrócą ...

Gość Mariolka14
Jarek kilogramów nie dam,ale na sumika zapraszam,jest naprawdę pycha,drapieżniki są mniamuśne:D

Gość sauna jest mi obca
nie mogę Ci dać moich ... bo dla Kogoś byłabym za chuda :D Czuję się dobrze jak jestem w normie, ale przytyć umiem szybko (zła przemiana materii) :( pewnie dlatego, że do sauny nie chodzę :O

Gość sauna jest mi obca
hihi Mariolka Ciebie to chyba wszyscy lubią ! :)

Gość sauna jest mi obca
uciekam do sauny .......:D jak nie zasnę w niej, to zajrzę do Was :) ale ostatnio to u mnie jakoś nie tak z tym zmęczeniem

Gość sauna jest mi obca
o jejku aleś Ty filigranowy ! :) a jakoś tak "miśkowato" mi tu wyglądałeś .. :D

Gość sauna jest mi obca
... pewnie dlatego, że panowie po 40 zwykle mają już wyhodowane małe coś nie coś :P:D

Gość Mariolka14
Sauna,dodaj pary i wracaj:) To wysoki jesteś,może za dużo soków puszczasz.

Gość sauna jest mi obca
w saunie człowiek się poci, to i chudnie prawda? w sumie to nasz organizm składa się w duzej mierze z wody ale juz uciekam, miło sobie rozmawiajcie :)

No szczupły jestem A zazwyczaj w po 45 roku się tyje ale umie jest inaczej. Ja się tam cieszę że mam taką posturę ciała a nie inną

No ja też chyba będę uciekał bo mi coś kiszki marsza grają. A mam dobrą sałatkę warzywną.

Gość Mariolka14
DOBREJ NOCY

Gość sauna jest mi obca
Cześć :) Byłam w lesie, jednak w tym bliżej mnie, bo zaspałam :O Straszny widok - śmieci, śmieci i jeszcze raz śmieci ! :( w pobliżu jest osiedle domków jednorodzinnych i mieszkają w nich niebiedni ... chyba jedno z drugim (kultura) nie ma nic wspólnego :P:( Im dalej tym czyściej i znalazłam dwa prawd****i śliczne i zdrowe, a jeden gigantycznych rozmiarów :P no i trochę różnych innych. Jutro postaram się wstać i jechać gdzieś dalej :) Miłej soboty :) A jaka to sałatka, prosimy o przepis jeśli sam ją robiłeś ? :):)