Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Zbierać to owszem nawet lubię ale z kimś bo samemu to nie chce mi się chodzić po lesie za grzybami.

Gość sauna jest mi obca
grzyby są zdrowe, to dary lasu :) wczoraj tak mnie bolał kręgosłup, że nawet siedzieć nie mogłam ale dziś ok :)

Gość Mariolka14
W dzisiejszych czasach za uczciwość się płaci,też trochę zarobiłam już od tego zasr....życia,więcej złego jak dobrego,ale cóż takie życie:(

Gość sauna jest mi obca
no właśnie głównie chodzi o to zbieranie :) dzisiaj byłam dość daleko, ale nie sama bo z psem, to było mi raźniej :) Nawet znalazłam szkielet jakiejś chyba sarny :( Uciekam kochani , bo muszę dokończyć w kuchni mycie, obieranie eh głupia :D

Wiesz może i tak. Lecz teraz ludzie są bezwzględni i patrzenie na samych siebie nie robi na nich większego wrażenia. Z drugiej znowu strony to fajnie nam się tu rozmawia. Tak naprawdę nie znamy się nigdy się nie widzieliśmy a możemy porozmawiać jak Starzy dobrzy Przyjaciele. To chyba też o czymś świadczy że ten Świat nie zszedł tak do końca na psy.

Gość sauna jest mi obca
bo jak się ma miękkie serce, to tyłek trza mieć twardy ! :) na razie ... :)

Gość Mariolka14
Trzymaj się sauna:)No Jarecki mam cichą nadzieje,że jeszcze są dobre ludziska na ziemi.

Gość Mariolka14
Tak myślałam,ale jest za co potrzymać,bo twarda to nie bardzo:)

No na pewno są bo inaczej ten świat by nie istniał. Zaraz wracam idę do pieca dołożyć.

Gość Mariolka14
Wiesz,zastanawiam się nad powiedzeniem,że świat zszedł na psy,co to dokładnie znaczy?Ja mam pieska,którego bym nikomu nie oddala nawet za bańkę,żaden człowiek nie był mi tak wierny i oddany jak ten mój pies i jak to tłumaczyć?

Gość sauna jest mi obca
przycupnęłam z kolacją :) tez mam sunię, wprawdzie dopiero od poczatku wakacji ale tak ją kochamy jakby była całe życie u nas :) Adoptowaliśmy dwuletniego psiaka, po przejsciach...Jest przekochana :)

Gość sauna jest mi obca
psy są niesamowite, trudno to wytłumaczyć .. więź między człowiekiem, a psem ...

Gość sauna jest mi obca
pisaliście wczesniej o owocach. Ja juz drugi rok robię sok z aronii. Pyszny jest. Dodaję duzo liści z wiśni, znalazłam takie przepisy w internecie i nie ma tej goryczki, natomiast wyraźny posmak wiśni. Aronia jest baaardzo zdrowa, także warto posadzić. Zamroziłam też kilka kilo i w tygodniu zrobię nalewkę taką na spirytusie, jeszcze nie robiłam ale tez podobno jest pyszna :)

Gość Mariolka14
No czasami mam dylemat,nie powiem.Sauna ona jest też kochana,nawet śpi ze mną he,he.

Gość Mariolka14
A długo trzeba czekać na owoce?

Gość sauna jest mi obca
moja też haha jak córka idzie do swojego taty (jestem po rozwodzie), to śpi na jej poduszce, tęskni ... Rano przychodzi do mnie i ostroznie łapkami na łózko i patrzy co powiem na to :) Jak powiem hop to jest najszczęśliwszym psem :D

Gość sauna jest mi obca
ja odziedziczyłam juz owocującą, ale była mała. Teraz ma z dziesięć lat i jest gigantem! Mnóstwo owoców ! Liście ładnie wybarwiają się na jesieni . N prawdę polecam :) Drugą miałam w formie drzewka , ale juz nie na moim (z powyzej nadmienionego powodu)

Gość Mariolka14
Ja swoją chyba za dużo rozpieściłam,bo do mnie nikt nie może podejść,zaraz zębami straszy:D

Gość sauna jest mi obca
moja kocha wszystkich domowników , strasznie się cieszę że ją wzięliśmy :)

Gość Mariolka14
Przyznam,tego owocu nie jadłam,to chyba jak porzeczka,co Sauna?

Gość sauna jest mi obca
ja uciekam, bo muszę jeszcze coś zrobić , Jarkowi pewnie wygasło w piecu :D Znam ten urok .. :)

Gość sauna jest mi obca
na surowo twarde i cierpkie, mało kto lubi . Ale na przetwory super, pod warunkiem ze odpowiednio się to zrobi. Ma dużo witamin i swietna dla sercowców, chyba też obniża ciśnienie.

Gość sauna jest mi obca
najlepiej przetwarzać z dużą ilościa tych liści z wiśni, traci cierpkość. Można tez przemrozić. Ale ja zrobiłam z lisćmi i jest o wiele lepsza. Ta nalewka jest ponoć pyszna, pierwszy raz będę robić.

Gość Mariolka14
No tak dobra to nie jestem,nie robię nalewek,może to błąd.Dasz spróbować jak zrobisz:D

Gość Mariolka14
Mówiłam,zanudziłam Jareckiego:)

Gość Mariolka14
Hej Jak mija poniedziałek?Jak ja nie lubię poniedziałku.Sauna naleweczki zrobione?

Mnie bardzo dobrze. Byłem dziś na zakupach i przypadkiem spotkałem koleżankę z przed lat. W podziękowaniu za przyniesienie zakupów zaproponowała mi kawę z ciastem. Pogadaliśmy sobie z 3 godziny.